Свържете се с Wood-Mizer още сега!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С WOOD-MIZER ЗА ЦЕНОВА ОФЕРТА, ДА НАМЕРИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ФИРМАТА, ПРОДУКТОВ КАТАЛОГ ИЛИ ДРУГО!

ЗАЩО WOOD-MIZER?

ДОКАЗАНО КАЧЕСТВО ЗА ПОВЕЧЕ ОТ 35 ГОДИНИ

Wood-Mizer Industrie оборудва модерните дървообработващи предприятия с интелигентни банцизи, които увеличават доходоността и насърчават устойчивост. С 75,000+ банцига в действие в повече от 100 страни по света, Wood-Mizer е безспорен лидер при банцизите с тънки и тесни ленти.

ПО ЦЯЛ СВЯТ И СЪЩЕВРЕМЕННО НА БЛИЗО

С клонове на пет континента и с повече от 100 ауторизирани дистрибутора по цял свят, Wood-Mizer е отдаден на успеха на клиента. Нашите международни екипи по продажби и обслужване предлагат съвети, опит и местен сервиз по цял свят с опит на различни пазари натрупан с много години.

УСТОЙЧИВО И ДОХОДОНОСНО БИЧЕНЕ В ДЕЙСТВИЕ

Нашата запазена марка банцизи с тънки и тесни ленти дават повече продукт и по-малко отпадъци от всеки труп, изискват по-малко енергия по време на работа и могат да бъдат инсталирани значително по-евтино и лесно в сравнение с традиционните банцизи. Повечето от собствениците на “оранжевите” ни банцизи са малки бизнеси, които издържат семействата си предлагайки устойчива и местна дървесина в техния регион. А потребителите на промишлените ни машини са водещи компании, които поставят нови стандарти за доходност от разбичването на дървесина.

ИНВЕСТИЦИЯ В БЪДЕЩЕТО

Опитваме се да Ви помогнем да направите правилния избор съобразно собствените Ви планове, независимо колко са амбициозни. Модерни производствени предприятия в САЩ и Европа гарантират оптимално качество на достъпна цена- на всякъде по света. Ние постоянно разработваме нови продукти, проектирани с оглед на бъдещето. Посрещнете бъдещето на Вашата компания уверено с Wood-Mizer.

ВИДЕО

Нов модел банциг е сглобен в цеха на Wood-Mizer

статии и новини

Wood-Mizer TOOLS: циркулярни триони за многолистови циркуляри

06 февруари 2019 г.

Wood-Mizer TOOLS: циркулярни триони за многолистови циркуляри

Преди няколко години Wood-Mizer започна да произвежда линия от режещи инструменти под търговската марка Wood-Mizer TOOLS. Заедно с широка гама от различни режещи инструменти, линията включва циркулярни триони за многолистови циркуляри.

Циркулярните триони на Wood-Mizer за многолистови циркуляри се използват за суха и сурова дървесина от меки и твърди дървесни видове, както и за тропическа дървесина и плочи. Тези триони са покрити със специално антикоразионно покритие, което значително намалява коефициента на триене и предотвратява полепването на дървесен прах по повърхността на триона, което предпазва триона от прегряване.  Трионите с черно покритие се характеризират с високо качество и дълъг живот.

Отзивите от клиенти са много положителни. Например, Г-н Bartosz Bek от Полша казва: „Установихме, че благодарение на тези триони, разходът ни на енергия се е намалил, като в същото време сме запазили високото качество на нашата продукция. Тялото на триона е износоустойчиво и стабилно, а карбидните зъби се характеризират с висока здравина и качество, които позволяват да се увеличи броят на заточванията и следователно се спестяват пари за закупуване на нови триони. Също така, рязът е по-прецизен и се генерира по-малко шум. Трионите на Wood-Mizer запазват много високо качество дори след многократни заточвания. Ние използваме тези триони всеки ден и можем да кажем, че този продукт определено побеждава конкуренцията.“

Свържете се с Wood-Mizer, за да научите цената на циркулярните триони и да я сравните с конкурентните. Изпробвайте циркулярните триони на Wood-Mizer!

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x