Свържете се с Wood-Mizer още сега!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С WOOD-MIZER ЗА ЦЕНОВА ОФЕРТА, ДА НАМЕРИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ФИРМАТА, ПРОДУКТОВ КАТАЛОГ ИЛИ ДРУГО!

ЗАЩО WOOD-MIZER?

ДОКАЗАНО КАЧЕСТВО ЗА ПОВЕЧЕ ОТ 35 ГОДИНИ

Wood-Mizer Industrie оборудва модерните дървообработващи предприятия с интелигентни банцизи, които увеличават доходоността и насърчават устойчивост. С 75,000+ банцига в действие в повече от 100 страни по света, Wood-Mizer е безспорен лидер при банцизите с тънки и тесни ленти.

ПО ЦЯЛ СВЯТ И СЪЩЕВРЕМЕННО НА БЛИЗО

С клонове на пет континента и с повече от 100 ауторизирани дистрибутора по цял свят, Wood-Mizer е отдаден на успеха на клиента. Нашите международни екипи по продажби и обслужване предлагат съвети, опит и местен сервиз по цял свят с опит на различни пазари натрупан с много години.

УСТОЙЧИВО И ДОХОДОНОСНО БИЧЕНЕ В ДЕЙСТВИЕ

Нашата запазена марка банцизи с тънки и тесни ленти дават повече продукт и по-малко отпадъци от всеки труп, изискват по-малко енергия по време на работа и могат да бъдат инсталирани значително по-евтино и лесно в сравнение с традиционните банцизи. Повечето от собствениците на “оранжевите” ни банцизи са малки бизнеси, които издържат семействата си предлагайки устойчива и местна дървесина в техния регион. А потребителите на промишлените ни машини са водещи компании, които поставят нови стандарти за доходност от разбичването на дървесина.

ИНВЕСТИЦИЯ В БЪДЕЩЕТО

Опитваме се да Ви помогнем да направите правилния избор съобразно собствените Ви планове, независимо колко са амбициозни. Модерни производствени предприятия в САЩ и Европа гарантират оптимално качество на достъпна цена- на всякъде по света. Ние постоянно разработваме нови продукти, проектирани с оглед на бъдещето. Посрещнете бъдещето на Вашата компания уверено с Wood-Mizer.

ВИДЕО

Новата MP160 фреза/щрайхмус от Wood-Mizer

статии и новини

Американски дом мечта

20 февруари 2019 г.

Американски дом мечта

Ако животът ви дава лимони, направете лимонада! Така направи Мак Лоуъри. След като неговият дом изгорял в огромен пожар, Мак Лоуъри използвал 50 ha имот от горски площи, за да построи дом от 240 кв.м за семейството си.

Мак Лоуъри превръща трагедията в сбъдната мечта, когато завършва ръчно построената двуетажна къща с дървена конструкция в гъстите гори на Мисисипи. Първото дървено бунгало, което Мак първоначално построява като младеж през 1976 г., изгаря в огромен пожар, който оставя семейството му без дом. „Отне ми няколко години, дори да се върна до фермата ми след пожара“, спомня си Мак.

След като най-накрая отново е успява да посети своята ферма от 50 хектара, Мак се вдъхновява да започне отново да строи. „Посетих добър приятел, който току-що беше купил нов Wood-Mizer LT40“, казва Мак. „Той ми показа биченето на трупи и предложи да ми помогне да обработя необходимият ми дървен материал за нов дом.” Мак прекарал около една година в бичене на трупи и в крайна сметка закупил собствен банциг LT40, за да продължи да работи още четири години.

Макар и все още да работи на редовната си работа на пълно работно време, Мак използва уикендите за дърводелство. Цялата дървесина ползвах от собствената ми гора, с изключение на кипариса и кедъра - каза Мак. „Хидравликата на LT40 ми позволи да се справям с огромни трупи, някои от които бяха с диаметър над 75 см.” Мак дори разбичил 100-годишен бор, което му дало достатъчно дървен материал за подовата настилка на долния етаж.
Малък екип помага на Мак да построи къщата. Докато работил върху къщата, Мак построил навеси за съхранение на дървен материал и дървообработващ цех за изработка на врати, шкафове и мебели за дома. Вместо да прави сглобки, той използва ръчно изработени метални скоби, за да свърже гредите в къщата. Като специален акцент на своя дом, Мак добавя дъбова дърворезба и мокър бар от кипарис, които му отнемат един месец до ги направи. Maк оценява способността на своя Wood-Mizer да бичи както тънки, така и дебели греди, което му позволява да придаде уникален творчески привкус на интериора на дома си.
Като цяло, Мак влага повече от 1000 часа в изграждането на дома си от 240 квадратни метра, спестявайки приблизително 200 000 долара от материали и реализиране на проекта сам. “Нямаше да се справя без устойчив на натоварвания и надежден банциг“- казва Мак. Както се очаква, той получава много хвалебствия от тези, които виждат завършения дом. Накрая Мак е благодарен, че може да се нанесе отново в дома на мечтите си. „Живях в града в продължение на 12 години, след като дома ни изгоря“, казва Мак.

На масата близо до входа на къщата можем да прочетем: "Този дом е проектиран и построен от Мак и Мелиса Лоуъри през 2014/2015 г. Отне на Мак 5 години, за да разбичи дървения материал, добит от заобикалящата го гора Шарбоно. Нека носи красота и щастие на всички онези, които намират подслон под неговия покрив за поколения напред”.

Автор: Bethany Faubion


Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x