Small Log Processing

ИНТЕЛИГЕНТНО РАЗБИЧВАНЕ 2 (SLP 2)

ЛИНИЯТА ЗА ОБРАБОТКА НА ТЪНКИ ТРУПИ С ВИСОКА АВТОМАТИЗАЦИЯ ЗА МАКСИМАЛЕН РАНДЕМАН И МИНИМАЛНИ ОПЕРАТИВНИ РАЗХОДИ

Изпратете запитване за цена или информация!

Предлагайки повече автоматизация и възможности за намаляване на производствените разходи, линията SLP2 е следващо ниво в повишаването на приходите от малките до средни трупи с диаметър до 400мм.

Линията може да бъде конфигурирана по различен начин според нуждите и бюджета. Едва два до три работника могат успешно да управляват цялата линия благодарение на високото ниво на автоматизация. Централизиран пулт за управление разположен пред линията дава на основният оператор отлична видимост и му дава лесен достъп до всички контролни бутони.

Линията SLP2:

• Струва по-малки от подобни линии.
• Има ниски инсталационни разходи.
• Генерира повече продукт и по-малко отпадъци.
• Има нисък разход на енергия. 
• Не е скъпа за поддръжка. 

Линията SLP2 е най-добрият начин да намалите разходите и увеличите приходите си чрез автоматизация на обработката на трупи.

ВИДЕО

ВИДЕА ОТ КЛИЕНТИ

СПЕЦИФИКАЦИЯ

Мощност
TVS-SC2.4L 2 x 11 кВт електродвигател
2 x 7 кВт електродвигател
SHS 11 кВт електродвигател
15 кВт електродвигател
18.5 кВт електродвигател
HR700 11 кВт електродвигател
15 кВт електродвигател
18.5 кВт електродвигател
Електрическо захранване 400 V / 50 Hz, 3Ph
Допустими размери на материала
Мин. диаметър на трупа 150 мм
Макс. диаметър на трупа 400 мм
Мин. дължина на трупа 1.2 - 2.4 м
Макс. дължина на трупа 2.4 - 3.6 м
Мин. широчина на рязане 70 мм
Макс. широчина на рязане 250 мм
Оборудване на режещата глава и Опции
Стандарт TVS - Сдвоен вертикален банциг
SVS - Единичен вертикален банциг
SHS - Интелигентно разбичване
HR500 или HR700 - Многоглав листач
Опции Натоварване: Рампа за трупи,
Напречен транспортьор за трупи,
Наклонен транспортьор за трупи
Транспортьори: Сортировачни транспортьори,
Ролкови транспортьори
Ленти (Дължина & Широчина)
TVS-SC2.4L 4.67 м x 32-38 мм
SHS 4.67 м x 32-38 мм
HR500 4.01 м x 32-38 мм
HR700 4.67 м x 32-38 мм
Размери на банцига
Дължина 28 м
Широчина 8 м
Височина 2.15 м

SLP2 Layouts

ЛИНИЯ ЗА ОБРАБОТКА НА ТЪНКИ ТРУПИ ОБОРУДВАНЕ

TVS


Сдвоеният вертикален банциг TVS използва тънки и тесни ленти за ефективно отнемане на две вертикални страни на трупи с диаметър до 400 мм. TVS е проектиран да бъде инвестиционно ефективен, гъвкав и устойчив на натоварвания за дългосрочно надеждна работа. TVS работи еднакво добре като самостоятелна машина и като част от линия за разбичване.

Preberi več


TVS  С ВЕРИГА С ШИПОВЕ

Верижният транспортьор с шипове заедно с притискащите ролки също с шипове осигурява изключителна стабилност на трупите при разбичването. Трупите в случая могат да се поставят чело в чело. Това е идеално решение за увеличаване на производителността с прави трупи и с неправилна форма.

Preberi več


За получаване на призми от янове се предлага подаване с плоска верига и притискащи ролки с шипове. Това се използва обикновено, когато два сдвоени вертикални банцига (TVS) се използват в линия заедно. Друга популярна употреба на TVS е в линия за преработка на капаци. Големи капаци могат да бъдат преработени веднъж на TVS, а после да бъдат подадени към листач с една или повече глави.

Preberi več


Този листач с една глава е проектиран да работи всеки ден в продължение на години с минимална необходимост от поддръжка. Компактният дизайн и простото устройство му позволяват безпроблемно да се включи към високопроизводителни линии за обработка на трупи.Идеален за предприятия, които се нуждаят от машина за листене на призми с голям капацитет и за високи натоварвания. Модулна конструкция, позволяваща използуването на 1 до 6 глави в зависимост от нуждите. При максималния брой на главите 6 на HR700 при едно преминаване се получават 6 дъски и един капак.

Preberi več


Двойнозаръбващият циркуляр EG300 комбинира функциите на заръбващ и многолистов циркуляр в една машина. EG300 оптимизира използването на дървения материал и повишава капацитета с 20-30 %.

Preberi več

Рампа за трупи

Проектирана е за да направи по-лесно и ефективно подаването на трупите с вилков повдигач към напречния транспортьор. Също така увеличава капацитета на транспортьора и така минимизира броят на подаванията на трупи към транспортьора.