Услугата "Заточване"

Оставете заточването на лентите на професионалистите

Ние предлагаме на нашите клиенти услугата “Заточване”. Всяка лента бива внимателно почистена, проверена за повреди, заточена и начапразена. Услугата се извършва в база в град Тетевен. Тази услуга е специално насочена към всички наши клиенти, които предпочитат да използват времето си за бичене, а не за подготовка на лентите.

Комплект за поддръжка на банцигови ленти

Wood-Mizer разработва гама от заточващи и чапразещи устройства- от базови до промишлени модели, които ще отговорят на Вашите нужди. За клиенти, които нямат възможност да се възползват от услугата за чапразене и точене на ленти, която предлагаме, Wood-Mizer предлага комплект, с който сами да се грижите за своите ленти. Той дава качество на лентите близко до фабрично заточените ленти. Оборудването за точене и чапразене е внимателно проектирано да осигури най-добрия баланс между ниски разходи, отлични резултати и висока издържливост при тежки условия на работа.

Всички точиларки на Wood-Mizer използват заточващи шайби с покритие от кубичен боров нитрит, осигуряващи най-доброто заточване. Wood-Mizer произвежда заточващите шайби, които отговарят на различните профили ленти. Когато използвате шайбите на Wood-Mizer за заточване на лентите си, Вие ги заточвате до фабричната им спецификация.

Wood-Mizer Blades