Дървопреработватели от повече от 100 страни разчитат на широката гама банцигови ленти на Wood-Mizer за своето производство. За много дървесни видове са необходими специализирани ленти за най-добри резултати при бичене. Тестови екипи на Wood-Mizer от Азия, Европа, Африка и Америка работят върху разработването и подобряването на видовете и профилите на предлаганите ленти, за да се отговори и на най-големите предизвикателства при бичене. Каквато и дървесина да разбичвате, Wood-Mizer има лента за нея.

Wood-Mizer произвежда банцигови ленти от 1987 г. и все още е единственият производител на банцизи, който произвежда и ленти. С въвеждането на сертификата ISO 9001 от 2003 г. системи за контрол на качеството се прилагат на всеки етап от производствения процес. Качеството на лентите се следи внимателно. Компютърно контролирано оборудване от висок клас осигурява отговарянето на банциговите ленти на Wood-Mizer на най-високите стандарти.

Независимо дали имате малко или голямо потребление, лентите на Wood-Mizer са достъпни и дават отлични резултати. Лентите се предлагат и в дължина на клиента. Лентите на Wood-Mizer се предлагат в пет различни марки: RazorTip, BiMetal, MaxFlex, DoubleHard и SilverTip. С изключение на BiMetal лентите на Wood-Mizer могат лесно да се заточват и поддържат на място в предприятието със заточващите и чапразещи устройства на Wood-Mizer.

Банцигови ленти

RazorTIP
Лента със стелитни върхове за твърда дървесина
BiMETAL
Висококачествена промишлена лента
MaxFLEX
Отлична универсална лента
DoubleHARD
Универсална лента
SilverTIP
Икономична лента от карбонна стомана
StartCUT
Най-икономичното острие

ОБОРУДВАНЕ ЗА ПОДДРЪЖКА НА ЛЕНТИТЕ

ЗАТОЧВАЩИ УСТРОЙСТВО
Заточвайте Вашите ленти
ЧАПРАЗИЛА
Поддържайте подходящ чапраз
ЗАТОЧВАЩИ ШАЙБИ
Най-високо качество заточващи шайби