Блог

Wood-Mizer пуска на пазара заръбващия/многолистов циркуляр за тежки натоварвания EG800

07 август 2019 г.

Wood-Mizer пуска на пазара заръбващия/многолистов циркуляр за тежки натоварвания EG800

Wood-Mizer пусна на пазара нов заръбващ циркуляр TITAN EG800, наистина универсална машина, проектирана да предложи отлично решение на малки и средни дървопреработватели, нуждаещи се от по-ефективна обработка на дървесина.

Основни характеристика на TITAN EG800 заръбващ/многолистов циркуляр на Wood-Mizer:

• Бърза и лесна поддръжка
• Безстепенна скорост на подаване, до 60 м / мин.
• Модулни ролки за тежки натоварвания.

Основната функция на тази здрава машина е да заръбва дъски, получени от листача или вертикалния банциг. Тя може да заръбва материал с дебелина до 40 мм при високи скорости, което я прави идеален спътник на хоризонталните банцизи за листене на TITAN на Wood-Mizer. Може да работи и при по-ниски скорости на подаване, като многолистов циркуляр за обработка на материал с дебелина до 100 мм.

Заръбващият циркуляр е оборудван с четири триона като стандарт, но могат да се добавят допълнителни триони според нуждите на клиента. Механизираното подаване стандартно е 0-60 м/мин с електронно безстепенно регулиране на скоростта на подаване. Захранва се от 30kW мотор, а като опция се предлагат мотори от 37kW, 45kW или 55kW.

Като опция EG800 може да бъде оборудван с лазери, за да се подпомогне подравняването на дъските.


Независимо от предназначението си, тази универсална машина е невероятно здрава и лесна за поддръжка. Достъпно, надеждно решение за всяка дъскорезница!


Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Бичене на трупи в био ферма в Швейцарските алпи

2020-7-8

Тази био ферма в планината е достъпна само с планински влак, така че собственикът на фермата закупи малък банциг за трупи LT15, за да не зависи от транспорта и да използва...

Минерално масло за Вашето заточващо устройство

2020-6-10

Чистото минерално масло удължава живота на заточващата шайба с борозоново покритие (CBN). Използването на грешен вид масло може да повреди заточващата шайба, като запуши фината...

Мобилно бичене на ишлеме в Шотландия

2020-5-27

Пет съвета за бичене на ишлеме от опитен шотландски банцикар. Гледайте това интервю, за да научите повече съвети за бичене по поръчка с мобилен банциг.

Абонирайте се за информационен бюлетин

Newsletter

Харесахте ли статията? Не пропускайте възможността да се абонирайте за нашия информационен бюлетин с подобни истории, новини и промоции. Ще Ви го изпращаме веднъж на месец. 

Абонирайте се

Социални медии