Блог

Wood-Mizer представя SlabMizer за обработка на широк материал

30 декември 2020 г.

Wood-Mizer представя SlabMizer за обработка на широк материал

С нарастващото търсене на висококачествени готови дървени плочи в дървообработващата промишленост, Wood-Mizer представя SlabMizer MB200 Slab Flattener, който е идеален за собственици на дъскорезници, дърводелци и професионални работилници.

Разработен в САЩ, SlabMizer е ефективен за повърхностна обработка и изравняване на дървените плочи, плоскостите, дъските и други широки материали с минимален труд.

В сравнение с традиционните рендосващи машини, SlabMizer изравнява по-широкия и дебел материал с ширина до 1420 mm и дебелина 203 mm за по-малко време, използвайки задвижвана режеща глава с електронно управление с променлива скорост на подаване. За по-голям капацитет могат да се добавят 1520 мм модулни удължители за плота, за да се удължи дължината на обработвания материал.Заварената стоманена рамка за тежък режим на работа е с четири регулируеми захвата за обезопасяване на материала. Лесно регулирайте дълбочината на рязане чрез ръчна манивела, разположена в горната част на режещата глава. Скалата под манивелата има стъпки от 0,4 mm за точно позициониране. Можете да излитате от 0,4 mm до 3,2 mm за едно преминаване.

Режещата глава се включва и управлява от конзола за електронно управление. С помощта на дълъг кабел можете да го поставите от всяка страна на машината. Конзолата е прикрепена към стоманена стойка. Бутоните за управление включват включване / изключване, променлива скорост на подаване и джойстик за управление на посоката по оста X и Y за финална обработка на материали по посока на дървесните влакна или противоположна.Можете да изберете да управлявате режещата глава ръчно. С помощта на две ръчки от дясната страна на главата променете позицията на режещата глава. След като и двете страни на призмата са повърхностно обработени, фината обработка се постига чрез използване на 177 мм-ова шлайф глава за постигане на желаното покритие. Дървесния прах от обработката се отстранява лесно с екстракционен отвор с диаметър 100 mm в горната част на режещата глава, който може да бъде свързан към аспирационна система.

С добавянето на SlabMizer, Wood-Mizer предлага пълната гама от дървообработващо оборудване от гората до окончателната форма, което може да превърне дървения материал в завършен дървен продукт.

Характеристика на MB200 SlabMizer

• 1420 mm максимална ширина на материала и 203 mm максимална дебелина
• 3962 mm максимална дължина на материала или повече с модулни удължители за маса 1520 mm
• Задвижвано управление на посоките на фрезовата глава с променлива скорост на подаване или ръчно подаване
• Режеща глава с пет 4-странични карбидни ножове, задвижвани от двигател 0,18 kW със скорост  на въртене 3950 об / мин
• Приставка за шлайф глава за фини покрития
• Произведен в Полша

За повече информация се свържете с местния представител на Wood-Mizer.
Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Ново дървообработващо предприятие в Тайланд се фокусира върху...

2021-1-13

Фирма за производство на биомаса разширява производството на палети с нови банцизи, които носят по-добра възвръщаемост на инвестициите (ROI) от традиционните машини.

Как да подготвите Вашия банциг за студената зима

2021-1-6

Биченето в студено време може да бъде предизвикателство; ето какво трябва да направите, за да сте сигурни, че вие и Вашият банциг сте готови да се справите със зимния сезон на...

Как да изберете най-добрите режещи инструменти за Вашето производство?

2021-1-4

Колкото повече машини имате във Вашата работилница, толкова по-често се сблъсквате с дилемата кои режещи инструменти да изберете, какво е от съществено значение за всяко...

Абонирайте се за информационен бюлетин

Newsletter

Харесахте ли статията? Не пропускайте възможността да се абонирайте за нашия информационен бюлетин с подобни истории, новини и промоции. Ще Ви го изпращаме веднъж на месец. 

Абонирайте се

Социални медии