Блог

Wood-Mizer представя компактен и икономичен банциг LX50

23 август 2019 г.

Wood-Mizer представя компактен и икономичен банциг LX50

Wood-Mizer пуска на пазара нов банциг за любители на дървообработването и малки предприятия.

В момента новият банциг LX50 е най-евтината LX машина с двойна релса в семейството на Wood-Mizer. Представен премиерно на LIGNA 2019 в Германия, новият банциг LX50 разполага с много предимства на добре познатата и доказана технология Wood-Mizer при достъпна цена.

LX50 използва тънките ленти на Wood-Mizer, за да създава по-малко дървесни стърготини по време на обработката, което води до повече рандеман от всеки труп, както и по-ниска консумация на енергия. Рязането с LX50 е просто и удобно за потребителя с ръчно натоварване и захващане на трупите, позициониране на лентата по височина с манивела и ръчно подаване на режещата глава с бутане.

Ключова иновация на серията банцизи Wood-Mizer LX включва солидна LX рамка, която държи контролния панел, двигателя и режещата глава. Простият и здрав дизайн на банцига позволява на LX50 да прави точни, прецизни рязове бързо и ефективно.

Основни характеристики на банциг LX50
• 5,5kW електрически двигател или 14 к.с. бензинов
• 66 см макс. диаметър на трупа и 55 см максимална ширина на рязане
• 3,8 м дължина на рязане или по-дълга с добавяне на удължителни секции от 1,53 м
• Солидна LX Рама с конструкция с двойна релса за високи натоварвания

„Wood-Mizer се ангажира да предостави най-високо качественото оборудване както за малкия бизнес, така и за високо производителните предприятия“, заяви Робърт Багински, президент на Wood-Mizer Industries. „Банцигът LX50 отговаря на нуждите на стартиращите дървопреработватели и дърводелци, които търсят прецизно разбичен дървен материал и икономична цена.“

Банцигът LX50 е наличен за поръчка в Европа от септември 2019 г. За повече информация посетете тази страница и се свържете с местния представител на Wood-Mizer.


Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Банцизите за листене на Wood-Mizer HR4000 и HR6000 от промишлената...

2019-12-4

Листачите на TITAN HR4000 и HR6000 са налични в конфигурации с една или две глави и предлагат възможност за свръхбързи промени на  дебелината на обработваните дъски по...

Замяна на стари банцизи с модерно оборудване в Индонезия

2019-11-28

С нарастването на цените на облия материал, постигането на по-голям рандеман от всеки труп кара тази индонезийска компания да модернизира своето дървообработващо оборудване.

Промоция на банцигови ленти Wood-Mizer - cамо до 15 Декември 2019 г.

2019-11-28

Отстъпка до 15%! Възможност за доставка! Поръчайте на 0899133109! Само до 15 Декември 2019 г.

Абонирайте се за информационен бюлетин

Newsletter

Харесахте ли статията? Не пропускайте възможността да се абонирайте за нашия информационен бюлетин с подобни истории, новини и промоции. Ще Ви го изпращаме веднъж на месец. 

Абонирайте се

Социални медии