Блог

Wood-Mizer представя компактен и икономичен банциг LX50

23 август 2019 г.

Wood-Mizer представя компактен и икономичен банциг LX50

Wood-Mizer пуска на пазара нов банциг за любители на дървообработването и малки предприятия.

В момента новият банциг LX50 е най-евтината LX машина с двойна релса в семейството на Wood-Mizer. Представен премиерно на LIGNA 2019 в Германия, новият банциг LX50 разполага с много предимства на добре познатата и доказана технология Wood-Mizer при достъпна цена.

LX50 използва тънките ленти на Wood-Mizer, за да създава по-малко дървесни стърготини по време на обработката, което води до повече рандеман от всеки труп, както и по-ниска консумация на енергия. Рязането с LX50 е просто и удобно за потребителя с ръчно натоварване и захващане на трупите, позициониране на лентата по височина с манивела и ръчно подаване на режещата глава с бутане.

Ключова иновация на серията банцизи Wood-Mizer LX включва солидна LX рамка, която държи контролния панел, двигателя и режещата глава. Простият и здрав дизайн на банцига позволява на LX50 да прави точни, прецизни рязове бързо и ефективно.

Основни характеристики на банциг LX50
• 5,5kW електрически двигател или 14 к.с. бензинов
• 66 см макс. диаметър на трупа и 55 см максимална ширина на рязане
• 3,8 м дължина на рязане или по-дълга с добавяне на удължителни секции от 1,53 м
• Солидна LX Рама с конструкция с двойна релса за високи натоварвания

„Wood-Mizer се ангажира да предостави най-високо качественото оборудване както за малкия бизнес, така и за високо производителните предприятия“, заяви Робърт Багински, президент на Wood-Mizer Industries. „Банцигът LX50 отговаря на нуждите на стартиращите дървопреработватели и дърводелци, които търсят прецизно разбичен дървен материал и икономична цена.“

Банцигът LX50 е наличен за поръчка в Европа от септември 2019 г. За повече информация посетете тази страница и се свържете с местния представител на Wood-Mizer.


Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Малайзийската компания се модернизира за по-бърза и по-продуктивна...

2019-9-20

Тази фамилна дъскорезница в Теренгану, Малайзия показва как дори малките компании могат да се възползват от съвременните и по-ефективни машини за бичене.

Ново лазерно гравиране и нов дизайн на кашоните за лентите Wood-Mizer

2019-9-5

Wood-Mizer внедри нова система за маркиране на банциговите ленти в своя производствен процес. От 8 април 2019 г. всички ленти, произведени от Wood-Mizer Industries в Полша, са...

Малка захарна фабрика за производство на кленов сироп в семейна ферма

2019-8-28

С помощта на банциг Wood-Mizer LT40 Хърбърт Бътърфийлд построява малка плевня от бял бор и ясен в семейната си ферма в Шарлот, Мичиган. В тази плевня той е направил фабрика за...

Абонирайте се за информационен бюлетин

Newsletter

Харесахте ли статията? Не пропускайте възможността да се абонирайте за нашия информационен бюлетин с подобни истории, новини и промоции. Ще Ви го изпращаме веднъж на месец. 

Абонирайте се

Социални медии