Блог

Wood-Mizer представя банциг LT15CLASSIC за по-големи трупи и по-широки дъски

02 октомври 2019 г.

Wood-Mizer представя банциг LT15CLASSIC за по-големи трупи и по-широки дъски

Wood-Mizer пуска на пазара нов модел банциг, способен да реже трупи с диаметър до 90 см

С пускането на новия банциг Wood-Mizer LT15CLASSIC WIDE клиентите вече имат възможност да режат трупи с диаметър до 90 см и да произвеждат дъски с ширина до 83 см с прост, здрав и достъпен банциг. Дължината на рязане на модела LT15CLASSIC WIDE се настройва до необходимия размер чрез добавяне на модулни секции на леглото

„След пускането си през 1997 г., банцигът модел LT15 е един от най-продаваните в света на Wood-Mizer“, казва Кршиштоф Кропидловски, търговски директор на Wood-Mizer Industries, Полша. „Установихме, че значителна част от собствениците на банцизи LT15 се сблъскват със задачата да разбичват по-големи трупи. С новия банциг LT15CLASSIC WIDE те могат да режат по-големи трупи много по-лесно и често".

Едрата дървесина често се появяват като резултат от общински дейности. На много пазари такава дървесина струва по-малко, защото не всяко дървообработващо предприятие може да я обработи. Освен това, понякога дървеният материал, направен от големи трупи, има уникален дървесен рисунък, което го прави привлекателен за дърводелство и производство на дървени плотове. В резултат на всичко това съществуват много начини как да се възползвате от биченето на големи трупи с помощта на LT15CLASSIC WIDE.

„LT15CLASSIC WIDE е много успешен в САЩ, Африка и Азия, така че ние вярваме, че е чудесно допълнение към европейската продуктова гама. Всички функции и опции на LT15 са налични за LT15CLASSIC WIDE“, казва г-н Кропидловски.

Първото представяне на банцига LT15CLASSIC WIDE в Европа беше направено на изложението LIGNA 2019 в Германия, където новият банциг беше посрещнат с голям интерес. Свържете се с Вашия местен представител за повече информация.

LT15CLASSIC WIDE СТАНДАРТНА СПЕЦИФИКАЦИИ

Макс. размер на трупите:
Диаметър 90 см
x 5,2m (2 секции по 2,7m всяка)
x 5,4m (3 секции по 1,95m всяка)
Максимална ширина на рязане 90см
Максимална ширина на призмата 83см
Избор на двигател:
11 kW Електрически
25HP бензинов
19HP бензинов


Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Мобилно бичене на ишлеме в Шотландия

2020-5-27

Пет съвета за бичене на ишлеме от опитен шотландски банцикар. Гледайте това интервю, за да научите повече съвети за бичене по поръчка с мобилен банциг.

Настройка на водещите ролки

2020-5-20

Водещите ролки придават допълнителна прецизност и стабилност на лентата при рязане. Те също контролират положението на лентата спрямо рамата на банцига. За да проверите дали...

StartCUT — нова серия банцигови ленти Wood-Mizer

2020-5-6

Wood-Mizer представя нова серия банцигови ленти, които комбинират ниска цена и средно качество. В момента StartCUT е най-достъпната банцигова лента в продуктовата гама на...

Абонирайте се за информационен бюлетин

Newsletter

Харесахте ли статията? Не пропускайте възможността да се абонирайте за нашия информационен бюлетин с подобни истории, новини и промоции. Ще Ви го изпращаме веднъж на месец. 

Абонирайте се

Социални медии