Блог

Wood-Mizer Европейски ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН готов за вашите поръчки!

25 февруари 2021 г.

Wood-Mizer Европейски ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН готов за вашите поръчки!

Отварянето на европейския електронен магазин е стъпка напред в подобряването на клиентското изживяване при закупуването на продуктите Wood-Mizer. Клиентите могат да се възползват от посещението на интернет магазина, като пазаруват по-бързо, по-умно и по-удобно. Ето как електронният магазин може да направи вашето пазаруване по-приятно:

- Достъп 24/7.
- Онлайн пазаруване.
- Богат избор от продукти, вариращи от резервни части, аксесоари и приспособления  до цели машини. Предлаганите онлайн продукти непрекъснато се увеличават!
- Сигурно и лесно плащане с банков превод или кредитна карта (PayPal).
- Надеждна и бърза доставка от европейския склад в Полша, извършвана от доверени спедитори (UPS, FedEx, Raben).

Лесно е да започнете да пазарувате в европейския електронен магазин Wood-Mizer! След като отворите уебсайта https://woodmizer.eu/ и изберете един от продуктите от предлаганите, ще бъдете помолени да влезете или да създадете акаунт. Можете също така да пазарувате като гост, без да се регистрирате, но в дългосрочен план си струва да създадете акаунт и да се възползвате от различни промоции, разпродажби или ексклузивни сделки. Добавете в количката желаните продукти, проверете два пъти добавените артикули, за да сте сигурни, че не сте забравили нещо, и продължете към плащане. Въведете адреса за доставка и изберете любимия си начин на плащане. Добавете и потвърдете своя уникален ДДС номер, ако сте собственик на бизнес, така че ние не добавяме ДДС към вашите поръчки. Много добре! Вашето дървообработващо оборудване е на път към вашия адрес.В момента гамата от налични продукти на Wood-Mizer включва:

• Банциг LX50 - най-добрият банциг за начинаещи, за любители и малък бизнес
• Двойно заръбващ циркуляр EG100 - достъпно решение за дървопреработватели, които искат да повишат своята производителност
• Дървообработващи машини (MP160, MP180, MP200) - перфектни инструменти за фрезоване и рендосване.
• Резервни части - за поддържане на банцига ви в добро състояние, напр. бандажни ремъци, лентоводни ролки, главни ремъци, гърбици, въздушни филтри, маслени филтри, горивни филтри, свещи и др.
• Продукти на WM TOOLS – циркулярни триони, профилиращи ножове, фрезови глави, заточващи шайби CBN и др.
• Аксесоари за банцизи – удължителни секции, цапини, транспортьори, клинове и др.
• Дрехи и подаръци - впечатляващи маркови неща с логото на Wood-Mizer. Проверете сами!Wood-Mizer се радва да направи своите клиенти още по-щастливи, като предлага пазаруване онлайн бързо и удобно.


Започнете да пазарувате на електронния магазин на Wood-Mizer!
Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Изграждане на дървена осмоъгълна къща във Финландия

2021-4-7

Финландският предприемач Джон Уянен прилага парадоксите на осмоъгълната геометрия и построява супер ефективна осмоъгълна къща от тополова дървесина

Спестете 10% от широколентови банцизи и SlabMizer

2021-4-1

Налага ли ви се да обработвате големи трупи? Купете широколентови банцизи с 10% отстъпка. Промоцията е валидна за 5 различни машини до 30 юни 2021 г.

Wood-Mizer и MOReTEN се обединяват по най-добрия начин да...

2021-3-31

От мечтата на младо момче до успешното сътрудничество на двама големи производители на дървообработващо оборудване, Бо Мартенсон, основателят на Шведската компания MOReTENs,...

Абонирайте се за информационен бюлетин

Newsletter

Харесахте ли статията? Не пропускайте възможността да се абонирайте за нашия информационен бюлетин с подобни истории, новини и промоции. Ще Ви го изпращаме веднъж на месец. 

Абонирайте се

Социални медии