Блог

StartCUT — нова серия банцигови ленти Wood-Mizer

06 май 2020 г.

StartCUT — нова серия банцигови ленти Wood-Mizer


Wood-Mizer представя нова серия банцигови ленти, които комбинират ниска цена и средно качество. В момента StartCUT е най-достъпната банцигова лента в продуктовата гама на фирмата.  
 
Банциговите ленти StartCUT са ново допълнение към продуктовата гама на Wood-Mizer, която включва също така популярната серия SilverTIP, най-продаваната серия DoubleHARD, висококачествените MaxFLEX и специализираните банцигови ленти BiMETAL, RazorTIP и Vortex.

Банциговите ленти StartCUT са произведени от въглеродна стомана с акцент върху качеството и с приоритет на висок стандарт на техническите параметри. Тези банцигови ленти се продават с индукционно закалени зъби, които са начапразени и заточени. StartCUT понастоящем са едни от най-икономичните банцигови ленти на пазара, осигуряващи конкурентна цена наред с качествените резултати за рязане.

"Има огромна група клиенти, чийто избор се основава на цената на банциговите ленти. StartCUT е най-добрата банцигова лента в този случай. StartCUT е тестван в много страни, където се превърна в ТОП СЕЛЪР и доказа, че отговаря на очакванията на клиентите", казва Кшиштоф Кропидловски, директор в Wood-Mizer Industries, Полша.

Новото лого на банциговите ленти StartCUT:

Банциговите ленти StartCUT са достъпни за поръчка в Европа. Обадете се в местния офис на Wood-Mizer, за да получите оферта.


Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Мобилно бичене на ишлеме в Шотландия

2020-5-27

Пет съвета за бичене на ишлеме от опитен шотландски банцикар. Гледайте това интервю, за да научите повече съвети за бичене по поръчка с мобилен банциг.

Настройка на водещите ролки

2020-5-20

Водещите ролки придават допълнителна прецизност и стабилност на лентата при рязане. Те също контролират положението на лентата спрямо рамата на банцига. За да проверите дали...

StartCUT — нова серия банцигови ленти Wood-Mizer

2020-5-6

Wood-Mizer представя нова серия банцигови ленти, които комбинират ниска цена и средно качество. В момента StartCUT е най-достъпната банцигова лента в продуктовата гама на...

Абонирайте се за информационен бюлетин

Newsletter

Харесахте ли статията? Не пропускайте възможността да се абонирайте за нашия информационен бюлетин с подобни истории, новини и промоции. Ще Ви го изпращаме веднъж на месец. 

Абонирайте се

Социални медии