Блог

Слоганът на Wood-Mizer „От гората до окончателната форма“ придобива ново значение

19 февруари 2021 г.

Слоганът на Wood-Mizer „От гората до окончателната форма“ придобива ново значение

„Дърво“ - това е дума, която провокира много идеи, като например малка къщичка, направена от борови трупи, красив комплект дъбови мебели за трапезарията или веранда с декинг от лиственица към задния двор. Милиони хора по света могат да живеят по-добре благодарение на този красив и устойчив материал. Необходими са много страст, упорита работа и мечта, за да се изработят всички тези красиви изделия от дърво. О, и нека не забравяме за подходящи инструменти за извършване на работата „От гората до окончателна форма“ - Дървообработващите машини на Wood-Mizer.

Изминаха повече от 30 години, откакто Wood-Mizer стартира своята европейска дейност в Koło, Полша, предлагайки на дървообработващата промишленост широка гама от машини с високо качество. Компанията се е разраснала много през годините, разширявайки се на световните пазари, инвестирайки в нови производствени мощности и помага на хиляди клиенти да изпълнят целите си свързани с работа с дървесина. Именно техните уникални продукти помогнаха за изграждането на семейството Wood-Mizer, прекрасен екип от работници, професионалисти и клиенти, които споделят една страст - страстта към дървото.Днес Wood-Mizer продава банцизи и дървообработващо оборудване в повече от 100 страни по света, предлагайки оборудване от преносими до стационарни банцизи, хоризонтални и вертикални лентови банцизи, линии за обработка на трупи, заръбващи и многолистови циркуляри, листачи, ленти и точиларки. Тези продукти са отличен избор за работа с дърво в почти всяка сфера - от правене на навес от ентусиасти до малки бизнес работилници и до големи промишлени предприятия.

Наскоро Wood-Mizer разшири своята оферта, като добави фрезоващи машини, абрихти, щрайхмуси или просто продукти за дървообработване. Новите дървообработващи машини включват модели MP160, MP180, MP200, MP220, MP260, MP360 и MP365. С тези компактни и гъвкави машини слоганът „От гора до окончателна форма“ придобива ново значение, позволявайки на клиентите да направят крайните си изделия от дърво по лесен и изгоден начин. Продуктите могат да варират от дъски, подове, прозорци, стълби, перила, стъпала, дограми, прагове, рамки за картини и други декоративни елементи. Няма ограничение за това, което можете да създадете с дървообработващи машини Wood-Mizer!Скоро след закупуването на интелектуалната собственост за дървообработващи продукти от шведския производител Moretens през 2017 г. беше решено да се използва този ценен опит и да се започне производството на тези продукти в полската фабрика Wood-Mizer. Всички производствени процеси се контролират от висококвалифицирани и опитни работници. Техническите дизайнери непрекъснато подобряват използваната в тях технология, производствените инженери контролират всички дейности на производствения процес и всяка машина се проверява подробно при завършване.Основната инженерна задача беше да се създаде много функционален продукт с компактен размер, използвайки възможно най-качествените материали. Фрезоващите и рендосващи машини на Wood-Mizer споделят следните характеристики:

• Мултифункционална фрезова глава (отгоре, отдолу, отдясно, отляво) позволява да се получи желаната форма на дъската само след едно преминаване през машината.
• Индивидуално включени електродвигатели за всяка фрезова глава, спомагащи за намаляване на консумацията на енергия и намаляване на шума.
• Всяка фрезова глава има лесно сменяеми ножове.
• Солиден преден плот, изработена от неръждаема стомана, осигуряващ прецизност на обработката и комфорт на работа.
• Чугуненият плот е изключително издръжлив и устойчив на деформации, абразия и опън.
• За функцията „щрайхмус“, регулирането се извършва бързо и лесно с ръчна манивела.
• Всички функции за управление са достъпни от удобен контролен панел.
• Дървесните стърготини и прах, генерирани по време на процеса на рязане, се насочват към аспирационните отвори, така че работните помещения остават чисти.
• Стоманеният корпус на машината предпазва вътрешността на електрическите двигатели (отделно за всяка фрезова глава), подаващите ролки и механизма за регулиране.
• Машината е лека и компактна, така че можете да я премествате в цеха си без много усилия.За всички дървообработващи продукти се предлага голямо разнообразие от режещи инструменти - Wood-Mizer TOOLS, изработени от висококачествена европейска стомана и карбид. Сред тях можете да намерите HSS режещи ножчета, HM режещи ножчета с карбиден връх, двустранни триметални HSS режещи ножчета, профилни HSS ножове, специализирани фрезови глави със сменяеми HM профилни ножове, комплекти от HM фрезови глави с карбидни накрайници, фрезови глави с 2/3 / 4 ножа, а за специални поръчки на клиенти Wood-Mizer може да проектира ножове по поръчка профилиращи ножчета или странични фрезови глави. Можете да ги поръчате онлайн или от местния представител на Wood-Mizer. Wood-Mizer осигурява висококачествена техническа поддръжка и обслужване на клиентите, заедно с 2-годишна гаранция за всяка дървообработваща машина. На ваше разположение има голям брой учебни материали, интервюта с клиенти, ръководства и практически съвети. Търсете в YouTube по ключови думи „фрезови и прифилиращи машини Wood-Mizer“.Стартирането на Woodworking Products доказва, че Wood-Mizer продължава да разработва нови технологични решения и вдъхновява своите клиенти да работят по все повече и повече креативни проекти с дървесина.

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Хидравличен банциг Wood-Mizer LT20 на промоционална цена

2021-3-1

Купете сега и спестете 7000 лв! Банцигът LT20 е отлична машина за стартиране на бизнес в дървообработването и за използване в малки до средни предприятия. Банцигът LT20 има...

Wood-Mizer Европейски ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН готов за вашите поръчки!

2021-2-25

Отварянето на европейския електронен магазин е стъпка напред в подобряването на клиентското изживяване при закупуването на продуктите Wood-Mizer. Клиентите могат да се...

Присъединете се към официалната Facebook група Wood-Mizer!

2021-2-24

Ако сте потребител на Facebook, не пропускайте опция да се присъедините към официалната група на Wood-Mizer във Facebook, където компанията споделя последните новини,...

Абонирайте се за информационен бюлетин

Newsletter

Харесахте ли статията? Не пропускайте възможността да се абонирайте за нашия информационен бюлетин с подобни истории, новини и промоции. Ще Ви го изпращаме веднъж на месец. 

Абонирайте се

Социални медии