Блог

Промишлена линия за бичене Wood-Mizer TITAN

05 август 2020 г.

Промишлена линия за бичене Wood-Mizer TITAN

Мислите за ефективност? Научете за характеристиките и предимствата на TITAN.

Промишленото оборудване за бичини TITAN осигурява висок рандеман, опростен дизайн, евтини инструменти за рязане, които могат да обработват трупи без сортиране и белене на кората. Промишлените линии на Wood-Mizer са доказали своя успех в цехове с ограничено място на цеха с ниска консумация на енергия. Има някои основни предимства на оборудването на TITAN, които позволяват да се генерира печалба и значително да се подобри ефективността при дървообработващи предприятия с голям обем.

Екипът на Wood-Mizer осигурява разработване на поръчкови линии за дървообработка в световен мащаб. Проектите за обработка на дървесина с голям обем могат да бъдат разработени бързо благодарение на глобалния опит на екипите в проектирането, производството и инсталирането на място при клиента.Полза 1. Увеличеният диаметър на трупа - до 45 cм
Линията TITAN може да обработва трупи с диаметър до 45 см, в сравнение с линиите на повечето конкуренти, които обработват до 35 cм. Трупите с по-голям диаметър са по-евтини и повече дървесина може да бъде произведена от един труп. Мениджърите на дървообработващи предприятия трябва винаги да търсят начини за намаляване на производствените разходи. Линията TITAN прави това възможно чрез обработка на по-големи и следователно по-евтини трупи.

Полза 2. Без сортиране на трупите
Линията TITAN може да обработва трупи без предварително сортиране с диаметър от 15 до 45 cм. Без сортиране на оборудване няма допълнителни инвестиции, няма разходи за енергия и персонал, обслужващи това оборудване, и няма нужда от допълнително пространство, където би стояла линията за сортиране.

Полза 3. Без съхранение на трупите
В резултат на отсъствието на оборудване за сортиране на трупите системата за подаване на трупи на линия TITAN е проектирана да работи без необходимост от запас от трупи. Докато линията TITAN може да обработва до 120 м3 дървесина на осемчасова смяна, дневната доставка на трупи трябва да бъде 4 камиона по 30m3 всеки. Камион, пристигащ на всеки 2 часа, може да се разтовари направо на рампата за трупи към линията, която може да съхранява до 60m3 трупи.

Полза 4. Не е необходимо устройство за белене на кората

Доказвайки големи спестявания при сортиране, съхранение и производствено пространство, линията TITAN също може да обработва трупи с кора. Това директно се изразява в икономия на разходи за труд и енергия, както и на цената на самата линия.Какви банцизи са включени в линията TITAN?
Линията TITAN може да бъде изградена в различни конфигурации и може да включва вертикални сдвоени банцизи, хоризонтални банцизи, заръбващи/многолистови циркуляри и системи за придвижване на материалите. Широколентовите банцизи използват 75-150 мм широки банцигови ленти.

Wood-Mizer подобрява линията TITAN, към ефективност и растеж, увеличаване на скоростта на рязане, намаляване на разходите за труд и правене на машините „по-интелигентни“ - оптимизиране на хидравличните системи и мощността на двигателя, за да се намали цената на оборудването, без да се нарушава неговата функционалност.Характеристики на оборудването на TITAN

Ето няколко примера за банцизи и машини TITAN:

Промишлените хоризонтални банцизи за листене HR4000 и HR6000 се произвеждат в една или две конфигурации на главата и осигуряват високоскоростно регулиране до необходимия размер на дъската в рамките на 0,3 секунди чрез използване на електрическа серво-моторна система. Тези машини са в състояние да режат повече от 20 парчета дървен материал в минута (в зависимост от дължината) със скорост на подаване 40 м / мин. Банцизите използват широки ленти с размери 100 мм или 150 мм.Промишленият заръбващ / многолистов циркуляр EG800 е снабден с 4 циркулярни триона, с възможност за поставяне на допълнителни триони. С 4 циркулярни триона EG800 може да обработва дървесина с дебелина до 40 мм при скорост на подаване до 60 м / мин или да реже греди с дебелина до 100 мм при по-ниска скорост на подаване. EG800 разполага с променлива скорост на подаване. EG800 може да се доставя с двигател 30kW, 37kW, 45kW или 55kW.• Визуално оптимизираните сканиращи системи могат да бъдат приложени за повишаване на рандемана и качеството на дървения материал. Wood-Mizer TITAN EA3000 оптимизиращ заръбващ циркуляр използва усъвършенствана технология за сканиране с камера, за да постигне висока точност и ниско количество отпадъци при заръбване на дъски. Целият процес на заръбване е автоматизиран - от подаването на дъската до сканирането и рязането. Той може да обработва до 20 дъски в минута.Всяка Wood-Mizer TITAN линия е проектирана да задоволи специфичните нужди на клиента по оптимален начин. Тази линия на TITAN, инсталирана в полска дървообработваща фабрика, включва ТВ6000 Сдвоен вертикален банциг с пневматичен обръщач за трупа (1), MR3000 многолистов циркуляр с плот за центриране на призмата (2), HR500 хоризонтален банциг за листене, рампа за трупи (3), сортировъчен транспортьор (4), платформа за оператор (5) и транспортьор за събиране на дървесните стърготини (6) за цялата линия.Ако модернизирате Вашето дървообработващо предприятие или планирате да създадете модерна дървообработваща линия, свържете се с отдела за продажби на промишлено оборудване TITAN, г-н Адам Кубиак за повече информация.
Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Вижте НОВО предаване НА ЖИВО от Wood-Mizer Machines

2020-9-14

Каним ви да се присъедините към поредица от презентации НА ЖИВО от 17 септември до 8 октомври. Всяка седмица Wood-Mizer ще предава видео на живо от производствения завод в...

Линия за разбичване TITAN в полското предприятие MEBLOHIT

2020-8-20

Благодарение на линията за дървообработка TITAN от Wood-Mizer полски производител на палети увеличава производителността си, като запазва същия брой служители.

Промишлена линия за бичене Wood-Mizer TITAN

2020-8-5

Промишленото оборудване за бичини TITAN осигурява висок рандеман, опростен дизайн, евтини инструменти за рязане, които могат да обработват трупи без сортиране и белене на...

Абонирайте се за информационен бюлетин

Newsletter

Харесахте ли статията? Не пропускайте възможността да се абонирайте за нашия информационен бюлетин с подобни истории, новини и промоции. Ще Ви го изпращаме веднъж на месец. 

Абонирайте се

Социални медии