Блог

Очаквайте скоро! Wood-Mizer ще пусне нов малък банциг от серията LX

14 август 2019 г.

Очаквайте скоро! Wood-Mizer ще пусне нов малък банциг от серията LX

В края на лято 2019 Wood-Mizer ще представи нов хоризонтален банциг с тесни ленти, който ще бъде най-евтината дървообработваща машина през цялата история на компанията.

Този банциг е идеален за тези, които трябва да преработят малко количество трупи и да получат дървен материал с отлично качество.

Новият банциг е базиран на известната технология с тесни ленти и доказания LX дизайн с двойни релси, осигуряващи стабилност и точност на рязане. Тясната банцигова лента на Wood-Mizer произвежда по-малко дървени стърготини и следователно повече дървен материал от всеки труп. Освен това, в сравнение с традиционните циркуляри и банцизи, новата машина произвежда по-малко шум и изразходва по-малко енергия, дори при рязане на твърда дървесина.

Новият банциг е толкова лесен за работа: разбираемите и ясни за следване демонстрационно видео и писмените инструкции позволяват да започнете работа на него много бързо.

Ако сте фермер или собственик на имоти, дърводелец или производител на мебели или просто обичате да работите с дърво, този банциг Wood-Mizer ще разкрие нови възможности пред Вас! С него можете лесно да превърнете трупите във висококачествен дървен материал; атрактивната му цена прави тази инвестиция разумна и ще се изплати бързо.

Новият LX банциг от Wood-Mizer идва скоро!

Абонирайте се за нашия е-бюлетин и не пропускайте важни новини от Wood-Mizer.Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Бичене на трупи в био ферма в Швейцарските алпи

2020-7-8

Тази био ферма в планината е достъпна само с планински влак, така че собственикът на фермата закупи малък банциг за трупи LT15, за да не зависи от транспорта и да използва...

Минерално масло за Вашето заточващо устройство

2020-6-10

Чистото минерално масло удължава живота на заточващата шайба с борозоново покритие (CBN). Използването на грешен вид масло може да повреди заточващата шайба, като запуши фината...

Мобилно бичене на ишлеме в Шотландия

2020-5-27

Пет съвета за бичене на ишлеме от опитен шотландски банцикар. Гледайте това интервю, за да научите повече съвети за бичене по поръчка с мобилен банциг.

Абонирайте се за информационен бюлетин

Newsletter

Харесахте ли статията? Не пропускайте възможността да се абонирайте за нашия информационен бюлетин с подобни истории, новини и промоции. Ще Ви го изпращаме веднъж на месец. 

Абонирайте се

Социални медии