Блог

Нов модел двойнозаръбващ циркуляр на Wood-Mizer за малки до средни дъскорезни предприятия

19 октомври 2018 г.

Нов модел двойнозаръбващ циркуляр на Wood-Mizer за малки до средни дъскорезни предприятия

Wood-Mizer съобщава за пускането на пазара на нов заръбващ циркуляр EG100 с два триона с електродвигател от 5,5 кВт или 7,5 кВт.

„Тази машина бързо ще си възвърне разходите и е ценно допълнение към малките до средни банцизи като LT10, LT15, LT20 или подобен", казва Krzysztof Kropidlowski, директор Продажби в Wood-Mizer Industries в Полша. „Използването на заръбваща машина е един от най-лесните начини да увеличите капацитета на Вашия банциг, а с  EG100 това може да се постигне на достъпна цена”. Този модел позволява да се заръбват дъски с дебелина до 50 мм и широчина на заготовката до 520 мм. Максималната широчина на рязане е до 300 мм.

Стандартното оборудване включва два циркулярни триона. Единият от тях е фиксиран, а другият е подвижен. Изместването на подвижния трион се извършва ръчно. Подаващи валове преди и след трионите осигуряват праволинейно водене на дъските по време на заръбването.

Като опция заръбващият циркуляр EG100 може да бъде оборудван с бензинов двигател с 14 к.с.

Новият EG100 допълва широката гама заръбващи машини на Wood-Mizer, която включва моделите EG250, EG300 и EG350, както и промишлените заръбващи машини от марката TITAN. EG300 е много популярен за полупромишлени приложения благодарение на своята здрава конструкция и гъвкав дизайн. EG300 може лесно да бъде превърнат в многолистов циркуляр с до 5 циркулярни триона.


Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Очаквайте скоро! Wood-Mizer ще пусне нов малък банциг от серията LX

2019-8-14

В края на лято 2019 Wood-Mizer ще представи нов хоризонтален банциг с тесни ленти, който ще бъде най-евтината дървообработваща машина през цялата история на компанията.

Wood-Mizer пуска на пазара заръбващия/многолистов циркуляр за...

2019-8-7

Wood-Mizer пусна на пазара нов заръбващ циркуляр TITAN EG800, наистина универсална машина, проектирана да предложи отлично решение на малки и средни дървопреработватели,...

НОРВЕЖКА КОМПАНИЯ ЗА ДЪРВЕНИ КЪЩИ ПРЕМИНАВА НА БАНЦИГ LT70 С...

2019-8-6

От уютни бунгала на брега на езерото до луксозни ваканционни домове в планината, тази норвежка компания прави всичко с новият си банциг Wood-Mizer LT70

Абонирайте се за информационен бюлетин

Newsletter

Харесахте ли статията? Не пропускайте възможността да се абонирайте за нашия информационен бюлетин с подобни истории, новини и промоции. Ще Ви го изпращаме веднъж на месец. 

Абонирайте се

Социални медии