Блог

Нов модел двойнозаръбващ циркуляр на Wood-Mizer за малки до средни дъскорезни предприятия

19 октомври 2018 г.

Нов модел двойнозаръбващ циркуляр на Wood-Mizer за малки до средни дъскорезни предприятия

Wood-Mizer съобщава за пускането на пазара на нов заръбващ циркуляр EG100 с два триона с електродвигател от 5,5 кВт или 7,5 кВт.

„Тази машина бързо ще си възвърне разходите и е ценно допълнение към малките до средни банцизи като LT10, LT15, LT20 или подобен", казва Krzysztof Kropidlowski, директор Продажби в Wood-Mizer Industries в Полша. „Използването на заръбваща машина е един от най-лесните начини да увеличите капацитета на Вашия банциг, а с  EG100 това може да се постигне на достъпна цена”. Този модел позволява да се заръбват дъски с дебелина до 50 мм и широчина на заготовката до 520 мм. Максималната широчина на рязане е до 300 мм.

Стандартното оборудване включва два циркулярни триона. Единият от тях е фиксиран, а другият е подвижен. Изместването на подвижния трион се извършва ръчно. Подаващи валове преди и след трионите осигуряват праволинейно водене на дъските по време на заръбването.

Като опция заръбващият циркуляр EG100 може да бъде оборудван с бензинов двигател с 14 к.с.

Новият EG100 допълва широката гама заръбващи машини на Wood-Mizer, която включва моделите EG250, EG300 и EG350, както и промишлените заръбващи машини от марката TITAN. EG300 е много популярен за полупромишлени приложения благодарение на своята здрава конструкция и гъвкав дизайн. EG300 може лесно да бъде превърнат в многолистов циркуляр с до 5 циркулярни триона.


Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Изработване на дъски за рязане в Нова Скотия, Канада

2019-7-17

Базирана на остров Кейп Бретон в Нова Скотия, "Larch Wood Canada ", изработва дъски за рязане от дървесина на лиственица. В допълнение към красивите си цвят и текстура,...

НОВИ МОДЕЛИ МАШИНИ НА УУД МАЙЗЕР - ЗА ПРЪВ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ, 19 Юли...

2019-7-5

Екотехпродукт ООД кани на „Демонстрационен ден“ на 19 юли 2019 г., петък, от 10:00 ч. в своето дъщерно предприятие Вита 02 ЕООД, гр. Тетевен, кв. Полатен

Wood-Mizer пуска на пазара рендосваща машина с вертикален шпиндел

2019-7-3

Машината MF130 е многофункционално оборудване, което осигурява максимална гъвкавост в дърводелските работилници. Създадена, за да осигури възможност за производство на различни...

Абонирайте се за информационен бюлетин

Newsletter

Харесахте ли статията? Не пропускайте възможността да се абонирайте за нашия информационен бюлетин с подобни истории, новини и промоции. Ще Ви го изпращаме веднъж на месец. 

Абонирайте се

Социални медии