Блог

Новият брой на списание „Wood-Mizer днес“ 2023 вече е на сайта

07 май 2023 г.

Новият брой на списание „Wood-Mizer днес“ 2023 вече е на сайта

В списанието „Wood-Mizer днес“ са събрани разкази за новостите в областта на рязането на дървен материал, бизнес идеи и технически препоръки, както и примери за използването на машините Wood-Mizer в различни държави.

Ще научите за новата LT70 HEAVY DUTY — надеждна и мощна банциг машина, която осигурява безпроблемна работа и висока производителност при рязане на дървен материал.

В списанието се разказва също така и за новата приставка CookieMizer: ако монтирате тази приставка на леглото на банциг машина Wood-Mizer, можете да режете кръгли плотове от трупите — интересен продукт за декориране на интериори, създаване на декоративни пътеки в градини и др.

В списанието се отделя внимание и на режещите инструменти. Можете да се запознаете с обзора на инструментите от гамата Wood-Mizer TOOLS, която включва не само лентови триони, но и циркуляри, рамкови триони, както и ножове за рендосване и профилиране. Отделна статия е посветена на най-популярните триони Wood-Mizer от серията DoubleHARD. Техническите специалисти от Wood-Mizer са публикували в списанието седем съвета за заточване на лентови триони.

Опитът от използването на оборудването от Wood-Mizer в управлението на обществените гори в Каталуния, както и разказът на американски специалист по рязане на дървен материал, който е построил дървена къща за гости в гората, могат да бъдат полезни за тези, които се занимават с подобни проекти тук в България.

Списанието е достъпно за изтегляне или може да се чете директно на сайта. Моля, обърнете внимание, че в страниците на списанието има вградени видеоклипове.

Надяваме се, че информацията, събрана в нашето списание „Wood-Mizer днес“, ще ви вдъхнови и ще ви помогне да реализирате собствените си планове в областта на дървообработването.


***

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Как правят дървени мебели в Долна Саксония, Германия

2023-5-31

Дебелите трупи са евтини, но трудни за обработка и само малцина могат да се справят с тях. Тези трудности обаче не спират Ян Нартен, млад дърводелец от Германия, който реже...

Дървообработващи машини от Wood-Mizer на изложението LIGNA 2023

2023-5-24

На LIGNA 2023, най-голямото търговско изложение в Европа на машини за дървообработващата промишленост, Wood-Mizer представи пълна гама от продукти за дървообработване,...

Линии за рязане на дървен материал Wood-Mizer Systems, представени...

2023-5-19

Линиите за рязане на дървен материал Wood-Mizer Systems са модерно, цялостно технологично решение за предприятия, които искат да повишат ефективността си и да автоматизират...

Абонирайте се за информационен бюлетин

Newsletter

Харесахте ли статията? Не пропускайте възможността да се абонирайте за нашия информационен бюлетин с подобни истории, новини и промоции. Ще Ви го изпращаме веднъж на месец. 

Абонирайте се

Социални медии