Блог

10 юни 2019 г.

На LIGNA 2019 Wood-Mizer представи широка гама от нови машини, които могат да преобразуват трупите в дъски и след това в готови продукти

На изложението LIGNA 2019 Wood-Mizer отвърди репутацията си на водещ производител, предлагащ машини както за малки цехове, така и за промишлени предприятия за първична и вторична дървопреработка. Оборудването на Wood-Mizer дава възможност на всяка компания да е печеливша на трудните конкурентни пазари, да намери нови пазарни ниши, като същевременно пести ценна дървесина и енергия.


Ново на LIGNA 2019! Ренодосващи / Профилиращи машини на Wood-Mizer
За първи път на изложението LIGNA бяха представени широка гама машини за рендосване и профилиране на Wood-Mizer. Машините са предназначени за малки и средни предприятия като им позволяват да направят още една стъпка напред чрез добавяне на операции за профилиране и рендосване за преобразуване на плоскости в крайни продукти от дърво.

Гамата от рендосващи/профилиращи машини на Wood-Mizer, демонстрирана в LIGNA, включва рендето машината MP160, която рендосва и задава точна дебелина на плоскостите, Машината MP200, която е в състояние да рендоса и профилира дървен материал от две страни при едно преминаване; многофункционалните четиристранно рендосващи машини MP260 и MP360, мултифункционалната рендосваща/профилираща машина с вертикален шпиндел MF130 с диапазон на накланяне на главата от 270 градуса и циркуляра за прецизно рязане MS300 с голям капацитет на и възможност за накланяне на триона под ъгъл от 45 градуса.

Ново на изложението Ligna 2019! LX50 и LT15WIDE банцизи за начинаещи
Успоредно с известните професионални банцизи като LT70, LT40 и LT15START, Wood-Mizer представя начално ниво LX50 и LT15WIDE с капацитет да обработва трупи с до 90 см диаметър за дървопреработватели, които искат да започнат бизнес с минимални инвестиции в оборудването.
Ново на изложението Ligna 2019! Оптимизиращ заръбващ циркуляр EA3000 и заръбващ/ многолистов циркуляр EG800
Преди няколко години Wood-Mizer представи новата линия TITAN - промишлено оборудване за дървопреработка в големи обеми. По време на тазгодишния панаир LIGNA линията TITAN беше представена от три машини: широколентовият банциг WB2000, който включва конструкция за високи натоварвания, ниски изисквания за поддръжка и ефективна работа; Оптимизиращият заръбващ циркуляр EA3000, чиито сензори позволяват на машината да сканира дъските и да извлече максимума от всяка; независимо от широчината й, и високо производителния заръбващ/многолистов циркуляр EG800, солидна машина, която заръбва материал с дебелина до 100 мм при високи скорости.Посетителите на LIGNA имаха възможност да видят и продуктите на Wood-Mizer за рязане- тесни и широки банцигови ленти, циркулярни триони за многолистови циркуляри и напречно рязане, гатерни триони, профилиращи ножове и фрезови глави. С повече от 2000 предлагани артикула в наличност, непрекъснато разширяващата се продуктова гама обхваща почти всеки размер и приложение на режещите инструменти.

Изложението LIGNA 2019 подчертава стратегическия курс на развитие на Wood-Mizer да произвежда надеждно и висококачествено оборудване за преобразуване на трупите в дъски и след това в готови продукти.Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Малайзийската компания се модернизира за по-бърза и по-продуктивна...

2019-9-20

Тази фамилна дъскорезница в Теренгану, Малайзия показва как дори малките компании могат да се възползват от съвременните и по-ефективни машини за бичене.

Ново лазерно гравиране и нов дизайн на кашоните за лентите Wood-Mizer

2019-9-5

Wood-Mizer внедри нова система за маркиране на банциговите ленти в своя производствен процес. От 8 април 2019 г. всички ленти, произведени от Wood-Mizer Industries в Полша, са...

Малка захарна фабрика за производство на кленов сироп в семейна ферма

2019-8-28

С помощта на банциг Wood-Mizer LT40 Хърбърт Бътърфийлд построява малка плевня от бял бор и ясен в семейната си ферма в Шарлот, Мичиган. В тази плевня той е направил фабрика за...

Абонирайте се за информационен бюлетин

Newsletter

Харесахте ли статията? Не пропускайте възможността да се абонирайте за нашия информационен бюлетин с подобни истории, новини и промоции. Ще Ви го изпращаме веднъж на месец. 

Абонирайте се

Социални медии