Блог

10 юни 2019 г.

На LIGNA 2019 Wood-Mizer представи широка гама от нови машини, които могат да преобразуват трупите в дъски и след това в готови продукти

На изложението LIGNA 2019 Wood-Mizer отвърди репутацията си на водещ производител, предлагащ машини както за малки цехове, така и за промишлени предприятия за първична и вторична дървопреработка. Оборудването на Wood-Mizer дава възможност на всяка компания да е печеливша на трудните конкурентни пазари, да намери нови пазарни ниши, като същевременно пести ценна дървесина и енергия.


Ново на LIGNA 2019! Ренодосващи / Профилиращи машини на Wood-Mizer
За първи път на изложението LIGNA бяха представени широка гама машини за рендосване и профилиране на Wood-Mizer. Машините са предназначени за малки и средни предприятия като им позволяват да направят още една стъпка напред чрез добавяне на операции за профилиране и рендосване за преобразуване на плоскости в крайни продукти от дърво.

Гамата от рендосващи/профилиращи машини на Wood-Mizer, демонстрирана в LIGNA, включва рендето машината MP160, която рендосва и задава точна дебелина на плоскостите, Машината MP200, която е в състояние да рендоса и профилира дървен материал от две страни при едно преминаване; многофункционалните четиристранно рендосващи машини MP260 и MP360, мултифункционалната рендосваща/профилираща машина с вертикален шпиндел MF130 с диапазон на накланяне на главата от 270 градуса и циркуляра за прецизно рязане MS300 с голям капацитет на и възможност за накланяне на триона под ъгъл от 45 градуса.

Ново на изложението Ligna 2019! LX50 и LT15WIDE банцизи за начинаещи
Успоредно с известните професионални банцизи като LT70, LT40 и LT15START, Wood-Mizer представя начално ниво LX50 и LT15WIDE с капацитет да обработва трупи с до 90 см диаметър за дървопреработватели, които искат да започнат бизнес с минимални инвестиции в оборудването.
Ново на изложението Ligna 2019! Оптимизиращ заръбващ циркуляр EA3000 и заръбващ/ многолистов циркуляр EG800
Преди няколко години Wood-Mizer представи новата линия TITAN - промишлено оборудване за дървопреработка в големи обеми. По време на тазгодишния панаир LIGNA линията TITAN беше представена от три машини: широколентовият банциг WB2000, който включва конструкция за високи натоварвания, ниски изисквания за поддръжка и ефективна работа; Оптимизиращият заръбващ циркуляр EA3000, чиито сензори позволяват на машината да сканира дъските и да извлече максимума от всяка; независимо от широчината й, и високо производителния заръбващ/многолистов циркуляр EG800, солидна машина, която заръбва материал с дебелина до 100 мм при високи скорости.Посетителите на LIGNA имаха възможност да видят и продуктите на Wood-Mizer за рязане- тесни и широки банцигови ленти, циркулярни триони за многолистови циркуляри и напречно рязане, гатерни триони, профилиращи ножове и фрезови глави. С повече от 2000 предлагани артикула в наличност, непрекъснато разширяващата се продуктова гама обхваща почти всеки размер и приложение на режещите инструменти.

Изложението LIGNA 2019 подчертава стратегическия курс на развитие на Wood-Mizer да произвежда надеждно и висококачествено оборудване за преобразуване на трупите в дъски и след това в готови продукти.Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Първо видео от Изложението LIGNA

2019-6-12

Вижте новото оборудване на Wood-Mizer за 2019!

На LIGNA 2019 Wood-Mizer представи широка гама от нови машини,...

2019-6-10

На изложението LIGNA 2019 Wood-Mizer отвърди репутацията си на водещ производител, предлагащ машини както за малки цехове, така и за промишлени предприятия за първична и...

Банцигът за листене TITAN HR2000 на Wood-Mizer

2019-5-29

Няколко машини TITAN са проектирани да използват едновременно тесни и широки банцигови ленти. Това дава на дървообработващите предприятия гъвкавост да използват широки ленти за...

Абонирайте се за информационен бюлетин

Newsletter

Харесахте ли статията? Не пропускайте възможността да се абонирайте за нашия информационен бюлетин с подобни истории, новини и промоции. Ще Ви го изпращаме веднъж на месец. 

Абонирайте се

Социални медии