Блог

Настройка на водещите ролки

20 май 2020 г.

Настройка на водещите ролки

Водещите ролки придават допълнителна прецизност и стабилност на лентата при рязане. Те също контролират положението на лентата спрямо рамата на банцига. За да проверите дали вашите водещи ролки са настроени правилно, използвайте специалната линийка, която е доставена с вашия банциг.

Ролките трябва да създават известно напрежение и да натискат лентата надолу 6 мм. За да настроите вашите водещи ролки изпълнете следните стъпки:

1. Разхлабете водещите ролки така, че да не натискат лентата.

2. Регулирайте напрежението на лентата, както е описано в техническата инструкция на банцига.

3. Измервайте разстоянието от рамата на банцига до лентата (например, то е 250 мм).

4. Докато лентата е опъната, настройте водещите ролки така, че да натискат лентата 6 мм надолу (В този пример разстоянието между банцига и лентата трябва да бъде 244 мм).

5. Уверете се, че след като настроите ролките, задната част на лентата не докосва ръба на ролката - трябва да има поне 4 мм разстояние.

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Бичене на трупи в био ферма в Швейцарските алпи

2020-7-8

Тази био ферма в планината е достъпна само с планински влак, така че собственикът на фермата закупи малък банциг за трупи LT15, за да не зависи от транспорта и да използва...

Минерално масло за Вашето заточващо устройство

2020-6-10

Чистото минерално масло удължава живота на заточващата шайба с борозоново покритие (CBN). Използването на грешен вид масло може да повреди заточващата шайба, като запуши фината...

Мобилно бичене на ишлеме в Шотландия

2020-5-27

Пет съвета за бичене на ишлеме от опитен шотландски банцикар. Гледайте това интервю, за да научите повече съвети за бичене по поръчка с мобилен банциг.

Абонирайте се за информационен бюлетин

Newsletter

Харесахте ли статията? Не пропускайте възможността да се абонирайте за нашия информационен бюлетин с подобни истории, новини и промоции. Ще Ви го изпращаме веднъж на месец. 

Абонирайте се

Социални медии