Блог

Направи си сам: дървена мивка и плот за селска къща

22 май 2019 г.

Направи си сам: дървена мивка и плот за селска къща

Ерик Мийнс е използвал орехова дървесина, за да направи 1,2 м3 дъска за уникална мивка и плот за дървена къща.

Много от собствениците на Wood-Mizer правят уникални интериорни проекти от дърво. Ерик Мийнс е един от „Направи си сам“ хората. Когато орехово дърво с диаметър 90 см е било отрязано от електрическата компания, Ерик осъзнава потенциалната стойност и е решен да спаси дървото. "Разбичих го с моя банциг с хидравлика LT40 на Wood-Mizer и получих красиви дъски", казва Ерик.

След като вижда 1,2 м3 дъска, получена от един труп от орех, Ерик казва, че идеята за плот и мивка просто идват сами при него. – „След атмосферно сушене, аз ръчно изработих плота и мивката от дъските“- казва Ерик. Ерик е направил цялото разкрояване, лепене, разпробиване и обработка на повърхността, за да създаде плота с размери 3 м x 60 cм x 53 cм и уникална дървена мивка. Със съпруга, която го държи мотивиран, Ерик завършва плота и мивката само за няколко уикенда и казва, че се е получило по-добре, отколкото той очаквал.

„Всеки, който го е видял, го е обикнал“, казва Ерик. - Имам доста хора, които искат да направя подобни неща за къщите им, след като видяха какво съм направил за моята. Благодарение на Wood-Mizer! Не можех да го направя без банцига си."

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Малайзийската компания се модернизира за по-бърза и по-продуктивна...

2019-9-20

Тази фамилна дъскорезница в Теренгану, Малайзия показва как дори малките компании могат да се възползват от съвременните и по-ефективни машини за бичене.

Ново лазерно гравиране и нов дизайн на кашоните за лентите Wood-Mizer

2019-9-5

Wood-Mizer внедри нова система за маркиране на банциговите ленти в своя производствен процес. От 8 април 2019 г. всички ленти, произведени от Wood-Mizer Industries в Полша, са...

Малка захарна фабрика за производство на кленов сироп в семейна ферма

2019-8-28

С помощта на банциг Wood-Mizer LT40 Хърбърт Бътърфийлд построява малка плевня от бял бор и ясен в семейната си ферма в Шарлот, Мичиган. В тази плевня той е направил фабрика за...

Абонирайте се за информационен бюлетин

Newsletter

Харесахте ли статията? Не пропускайте възможността да се абонирайте за нашия информационен бюлетин с подобни истории, новини и промоции. Ще Ви го изпращаме веднъж на месец. 

Абонирайте се

Социални медии