Блог

Направи си сам: дървена мивка и плот за селска къща

22 май 2019 г.

Направи си сам: дървена мивка и плот за селска къща

Ерик Мийнс е използвал орехова дървесина, за да направи 1,2 м3 дъска за уникална мивка и плот за дървена къща.

Много от собствениците на Wood-Mizer правят уникални интериорни проекти от дърво. Ерик Мийнс е един от „Направи си сам“ хората. Когато орехово дърво с диаметър 90 см е било отрязано от електрическата компания, Ерик осъзнава потенциалната стойност и е решен да спаси дървото. "Разбичих го с моя банциг с хидравлика LT40 на Wood-Mizer и получих красиви дъски", казва Ерик.

След като вижда 1,2 м3 дъска, получена от един труп от орех, Ерик казва, че идеята за плот и мивка просто идват сами при него. – „След атмосферно сушене, аз ръчно изработих плота и мивката от дъските“- казва Ерик. Ерик е направил цялото разкрояване, лепене, разпробиване и обработка на повърхността, за да създаде плота с размери 3 м x 60 cм x 53 cм и уникална дървена мивка. Със съпруга, която го държи мотивиран, Ерик завършва плота и мивката само за няколко уикенда и казва, че се е получило по-добре, отколкото той очаквал.

„Всеки, който го е видял, го е обикнал“, казва Ерик. - Имам доста хора, които искат да направя подобни неща за къщите им, след като видяха какво съм направил за моята. Благодарение на Wood-Mizer! Не можех да го направя без банцига си."

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Първо видео от Изложението LIGNA

2019-6-12

Вижте новото оборудване на Wood-Mizer за 2019!

На LIGNA 2019 Wood-Mizer представи широка гама от нови машини,...

2019-6-10

На изложението LIGNA 2019 Wood-Mizer отвърди репутацията си на водещ производител, предлагащ машини както за малки цехове, така и за промишлени предприятия за първична и...

Банцигът за листене TITAN HR2000 на Wood-Mizer

2019-5-29

Няколко машини TITAN са проектирани да използват едновременно тесни и широки банцигови ленти. Това дава на дървообработващите предприятия гъвкавост да използват широки ленти за...

Абонирайте се за информационен бюлетин

Newsletter

Харесахте ли статията? Не пропускайте възможността да се абонирайте за нашия информационен бюлетин с подобни истории, новини и промоции. Ще Ви го изпращаме веднъж на месец. 

Абонирайте се

Социални медии