Блог

Банцигът за листене TITAN HR2000 на Wood-Mizer

29 май 2019 г.

Банцигът за листене TITAN HR2000 на Wood-Mizer

Няколко машини TITAN са проектирани да използват едновременно тесни и широки банцигови ленти. Това дава на дървообработващите предприятия гъвкавост да използват широки ленти за по-висока производителност или тесни лентови профили за по-опростен процес на подръжка.

Листачът TITAN HR2000 на Wood-Mizer притежава устойчива на натоварвания конструкция и висока производителност на много достъпна цена. Добрата цена, възможностите за персонализиране и производителността, която предлага, позволяват на дървопроизводителите да разширяват маржовете си и да увеличават ефективността си. Пневматично задвижваните притискащи подаващи ролки са съчетани с верижни подаващи и отвеждащи транспортьори. Листачът HR2000 се предлага с една или две глави в зависимост от изискванията за производителност.


Конфигурация с една глава
Листачът с една глава може да работи с ленти от 32 до 80 мм, които се предлагат с различни профили и стелитни върхове (за 65 до 80 мм ширина). Когато е снабден с 3-инчова (76,2 мм) лента със стелитни върхове, тази машина поддържа скорост на подаване от 40 м / мин, при изключителна стабилност на рязането.


Конфигурация с две глави

Когато е оборудван с две глави, листачът има светъл отвор с ширина от 350 мм и с 290 мм височина и осигурява точно и бързо листене. Тази машина със солидна конструкция може лесно да бъде преместена и интегрирана в съществуваща линия.


Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Малайзийската компания се модернизира за по-бърза и по-продуктивна...

2019-9-20

Тази фамилна дъскорезница в Теренгану, Малайзия показва как дори малките компании могат да се възползват от съвременните и по-ефективни машини за бичене.

Ново лазерно гравиране и нов дизайн на кашоните за лентите Wood-Mizer

2019-9-5

Wood-Mizer внедри нова система за маркиране на банциговите ленти в своя производствен процес. От 8 април 2019 г. всички ленти, произведени от Wood-Mizer Industries в Полша, са...

Малка захарна фабрика за производство на кленов сироп в семейна ферма

2019-8-28

С помощта на банциг Wood-Mizer LT40 Хърбърт Бътърфийлд построява малка плевня от бял бор и ясен в семейната си ферма в Шарлот, Мичиган. В тази плевня той е направил фабрика за...

Абонирайте се за информационен бюлетин

Newsletter

Харесахте ли статията? Не пропускайте възможността да се абонирайте за нашия информационен бюлетин с подобни истории, новини и промоции. Ще Ви го изпращаме веднъж на месец. 

Абонирайте се

Социални медии