Блог

Банцигът за листене TITAN HR2000 на Wood-Mizer

29 май 2019 г.

Банцигът за листене TITAN HR2000 на Wood-Mizer

Няколко машини TITAN са проектирани да използват едновременно тесни и широки банцигови ленти. Това дава на дървообработващите предприятия гъвкавост да използват широки ленти за по-висока производителност или тесни лентови профили за по-опростен процес на подръжка.

Листачът TITAN HR2000 на Wood-Mizer притежава устойчива на натоварвания конструкция и висока производителност на много достъпна цена. Добрата цена, възможностите за персонализиране и производителността, която предлага, позволяват на дървопроизводителите да разширяват маржовете си и да увеличават ефективността си. Пневматично задвижваните притискащи подаващи ролки са съчетани с верижни подаващи и отвеждащи транспортьори. Листачът HR2000 се предлага с една или две глави в зависимост от изискванията за производителност.


Конфигурация с една глава
Листачът с една глава може да работи с ленти от 32 до 80 мм, които се предлагат с различни профили и стелитни върхове (за 65 до 80 мм ширина). Когато е снабден с 3-инчова (76,2 мм) лента със стелитни върхове, тази машина поддържа скорост на подаване от 40 м / мин, при изключителна стабилност на рязането.


Конфигурация с две глави

Когато е оборудван с две глави, листачът има светъл отвор с ширина от 350 мм и с 290 мм височина и осигурява точно и бързо листене. Тази машина със солидна конструкция може лесно да бъде преместена и интегрирана в съществуваща линия.


Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Първо видео от Изложението LIGNA

2019-6-12

Вижте новото оборудване на Wood-Mizer за 2019!

На LIGNA 2019 Wood-Mizer представи широка гама от нови машини,...

2019-6-10

На изложението LIGNA 2019 Wood-Mizer отвърди репутацията си на водещ производител, предлагащ машини както за малки цехове, така и за промишлени предприятия за първична и...

Банцигът за листене TITAN HR2000 на Wood-Mizer

2019-5-29

Няколко машини TITAN са проектирани да използват едновременно тесни и широки банцигови ленти. Това дава на дървообработващите предприятия гъвкавост да използват широки ленти за...

Абонирайте се за информационен бюлетин

Newsletter

Харесахте ли статията? Не пропускайте възможността да се абонирайте за нашия информационен бюлетин с подобни истории, новини и промоции. Ще Ви го изпращаме веднъж на месец. 

Абонирайте се

Социални медии