Свържете се с Wood-Mizer още сега!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С WOOD-MIZER ЗА ЦЕНОВА ОФЕРТА, ДА НАМЕРИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ФИРМАТА, ПРОДУКТОВ КАТАЛОГ ИЛИ ДРУГО!

ЗАЩО WOOD-MIZER?

ДОКАЗАНО КАЧЕСТВО ЗА ПОВЕЧЕ ОТ 35 ГОДИНИ

Wood-Mizer Industrie оборудва модерните дървообработващи предприятия с интелигентни банцизи, които увеличават доходоността и насърчават устойчивост. С 75,000+ банцига в действие в повече от 100 страни по света, Wood-Mizer е безспорен лидер при банцизите с тънки и тесни ленти.

ПО ЦЯЛ СВЯТ И СЪЩЕВРЕМЕННО НА БЛИЗО

С клонове на пет континента и с повече от 100 ауторизирани дистрибутора по цял свят, Wood-Mizer е отдаден на успеха на клиента. Нашите международни екипи по продажби и обслужване предлагат съвети, опит и местен сервиз по цял свят с опит на различни пазари натрупан с много години.

УСТОЙЧИВО И ДОХОДОНОСНО БИЧЕНЕ В ДЕЙСТВИЕ

Нашата запазена марка банцизи с тънки и тесни ленти дават повече продукт и по-малко отпадъци от всеки труп, изискват по-малко енергия по време на работа и могат да бъдат инсталирани значително по-евтино и лесно в сравнение с традиционните банцизи. Повечето от собствениците на “оранжевите” ни банцизи са малки бизнеси, които издържат семействата си предлагайки устойчива и местна дървесина в техния регион. А потребителите на промишлените ни машини са водещи компании, които поставят нови стандарти за доходност от разбичването на дървесина.

ИНВЕСТИЦИЯ В БЪДЕЩЕТО

Опитваме се да Ви помогнем да направите правилния избор съобразно собствените Ви планове, независимо колко са амбициозни. Модерни производствени предприятия в САЩ и Европа гарантират оптимално качество на достъпна цена- на всякъде по света. Ние постоянно разработваме нови продукти, проектирани с оглед на бъдещето. Посрещнете бъдещето на Вашата компания уверено с Wood-Mizer.

ВИДЕО

статии и новини

Защо местна дървесина?

01 март 2019 г.

Защо местна дървесина?

Мениджърът на дървопреработващо предприятие "Scottish Wood" обяснява защо те преработват дървесина, която е добита в Шотландия.

В Дънфермлин, малко селце на север от Единбург, компанията Scottish Wood работи през последните 20 години. Това е социално предприятие - благотворителна организация, която притежава дъскорезница и снабдява местните строители с местно добит дървен материал.

„Разбичваме дървесина от широколистни дървесни видове, а също и малко лиственица и ела, които са отглеждани тук, в Шотландия”, казва Джим Бирли от Scottish Wood.

Защо местните гори?

Джим отбелязва, че търсенето на местен дървен материал расте. Сега клиентите му много повече осъзнават важността да се подкрепят местния бизнес и околната среда чрез избора на дървен материал.

„Хората вече осъзнават, че да си купиш парче дърво, всъщност допринася за горите. Това означава, че дървото се използва, а свободното място в гората се пълни с повече дървета ”, казва той. "Те обичат да знаят, че допринасят за местния пазар и за индустрията."

„Първоначално започнахме без банциг. Наричахме се дъскорезница, но всъщност имахме само сушилна камера и верижен трион“ - спомня си Джим. Веднъж месечно трябваше да наемат мобилен банциг, за да разбичат дървесината си. Отнемаше много време и беше неудобно. Така скоро стана ясно, че се нуждаят от собствен банциг.

„Започнахме с Wood-Mizer LT25, след което минахме на LT40, от който модел имахме две или три. Сега използваме LT70 и нов LT70 с дистанционно управление“, обяснява Джим.

Линията LT70 с дистанционно управление е с допълнително оборудване, повишаващо производителността на банцига.

„Линията се състои от рампа за трупи, банциг LT70, наклонен транспортьор и напречен транспортьор. По този начин се осигурява високопроизводително разбичване“, казва той.

Още един допринасящ фактор за техния успех е изборът на оборудване за дървообработване с тесни ленти на Wood-Mizer, което увеличава полезния добив от техните трупи.

„Промишлеността, която работи с иглолистна дървесина работи със сравнително ниски рандемани. Може да е дори 50%, ”обяснява Джим. „Ние същевременно постигаме много по-добър рандеман. Смятам, че вероятно имаме повече от 75%. Приятно е да използваш местната дървесина устойчиво, да се работи с прекрасен материал и с хубави хора ”, казва той.

Субтитрите за този видеоклип са на английски, френски, полски, руски и испански. Кликнете върху бутона CC на видеоплейъра, за да изберете език на субтитрите!

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x