Wood-Mizer България

Вече повече от 25 години Екотехпродукт представлява световно известния производител на банцизи Wood-Mizer в България. В модерната офис сграда в град София работят инженери и специалисти, които ще Ви помогнат да изберете най-доброто за Вас дървообработващо оборудване. Лоялност, коректност и професионализъм са ключът към успешното развитие и голямата популярност на марката Wood-Mizer в България.

За нас

Добре дошли на българската страница на Wood-Mizer Industries – световният лидер на пазара на мобилни и стационарни банцизи с тясна лента и банцигови ленти.

С дървесина можем да направим светът по-добро място за милярди хора, днес и утре. Устойчивост и доходоносност са съвместими цели с иновативните технологии за обработка на дървесина от Wood-Mizer.

С Wood-Mizer можете да разбичвате всякаква дървесина на всяко място.

Wood-Mizer Industrie оборудва модерните дървообработващи предприятия с интелигентни банцизи, които увеличават доходоността и насърчават устойчивост. Първоначалните базови модели са се развили до високо технологични машини, в състояния да разбичват всякаква дървесина на всяко място.

Професионалните банцизи от оранжевата серия предлагат разнообразие от възможности за малкия бизнес и частни лица.

Промишлените банцизи и линиите за обработка на тънки трупи са предназначени за предприятия за голямо по обем производство като им предлагат предимствата на тънките и тесни ленти - ниски оперативни разходи и по-голям рандеман от всеки труп.

Банцизите с широки ленти за надеждно производство дори в отдалечени райони са последното допълнение в продуктовата гама на Wood-Mizer. Други различни продукти включват листачи, заръбващи циркуляри, пендули, редносващи машини, транспортьори и други.

Wood-Mizer произвежда широка гама банцигови ленти за разбичване на всякаква дървесина от икономични ленти от карбонова стомана до висококачествени биметални ленти.

Модерно производство

Модерни производствени предприятия в САЩ и Европа гарантират оптимално качество на достъпна цена- на всякъде по света. Отлична стомана и най-високо качество на частите са задължителни. Ясни принципи на поизводство и непрекъсното подобрение във всички отдели водят до подобряване на процесите, качеството и скоростта. Строг качествен контрол и постоянно подобрение са въведени във всеки етап от производствения процес, от първоначалната концепция и разработка на продукта до крайното му сглобяване.

75 000 + клиента по света

С клонове на пет континента и с повече от 100 ауторизирани дистрибутора по цял свят, Wood-Mizer е отдаден на успеха на клиента. Нашите международни екипи по продажби и обслужване предлагат съвети, опит и местен сервиз по цял свят с опит на различни пазари натрупан с много години. 

Повечето клиенти са малки бизнеси, издържащи своите семейства като предлагат устойчива и местна дървесина в своя регион. Фермери и дървопреработватели могат да разбичват дървесина за техните специфични нужди. Те активно подкрепят местната икономика, създават работни места и подобряват качеството на живот във всички краища на света.

Бъдещето

Опитваме се да Ви помогнем да направите правилния избор съобразно собствените Ви планове, независимо колко са амбициозни.  Когато си купувате банциг Wood-Mizer, Вие купувате повече от продукт - Вие ставате част от семейството на Wood-Mizer.

Посрещнете бъдещето уверено с Wood-Mizer.

Списание