Блог

Wood-Mizer пуска на пазара приставката MP260 за четиристранно рендосване и профилиране

11 октомври 2018 г.

Wood-Mizer пуска на пазара приставката MP260 за четиристранно рендосване и профилиране

Новото устройство за рендосване и профилиране MP260 дава гъвкавост на дървообработващите предприятия да произвеждат завършени продукти от дървесина.

Wood-Mizer пуска на пазара редносващата и профилираща приставка MP260- многофункционална, компактна машина, проектирана за професионалисти в дървопреработката, дърводелството и строителството. Достъпно и лесно за употреба, профилиращото и рендосващо устройство MP260 профилира и рендосва дъски четиристранно с едно преминаване в разнообразие от професионално завършени продукти като подови настилки, дъски, елементи за шкафове, рамки на врати и прозорци, мебелни детайли.

Основни характеристики на MP260
• Четиристранно рендосване и профилиране с едно преминаване
• Големи размери на обработвания материал – 260 мм широчина х 100 мм височина
• Дори по-големи размери на обработка при едностранно или двустранно рендосване/профилиране
 
„Приставката MP260 за рендосване и профилиране е идеалният придружител на банцига Wood-Mizer,“ казва Робърт Багински, президент на Wood-Mizer Industries. „С тази многофункционална и износоустойчива приставка в комбинация с банциг Wood-Mizer, нашите клиенти могат истински да реализират своята креативност и да произведат каквато дървесина искат техните клиенти – от дъски до завършени продукти.“

MP260 се доставя на пале и изисква минимално сглобяване. Wood-Mizer предлага фрезови глави и ножове с различни профили, както и прахоулавяща система за MP260.

Пускането на пазара на приставката за рендосване и профилиране MP260 засилва позицията на Wood-Mizer като световен пазарен лидер при банцизите с тесни ленти, предлагайки пълна гама оборудване, което превръща трупите в дървесина и завършени продукти – с помощта на знания, резервни части и обслужване от Wood-Mizer.Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Новини

Wood-Mizer пуска на пазара приставката MP260 за четиристранно...

2018-10-11

Новото устройство за рендосване и профилиране MP260 дава гъвкавост на дървообработващите предприятия да произвеждат завършени продукти от дървесина.

LT15START: най-малкият и евтин банциг на Wood-Mizer има вече ново име

2018-9-19

Wood-Mizer спира производството на банцига LT10 и вместо него добавя банцига LT15START към серията банцизи LT15.

Статии

Банцизите на Wood-Mizer участват във възстановяването на манастири...

2018-10-4

Древният манастир Света Тройца в Етрополе, където духовният живот не е преставал, постепенно се обновява като се запазва автентичния му облик.

Видео