Блог

19 септември 2018 г.

LT15START: най-малкият и евтин банциг на Wood-Mizer има вече ново име

Wood-Mizer спира производството на банцига LT10 и вместо него добавя банцига LT15START към серията банцизи LT15.

LT15START е достъпен банциг с устойчива конструкция и просто оборудване, което е идеално за започване на обработка на дървесина. LT15START може да разбичва трупи с диаметър до 70 cm и дължина до 5.4 m със стандартната рамка. За да се разбичват по-дълги трупи, могат да бъдат добавени удължителни секции за разбичване на трупи с всякаква дължина.

Банцигът е с ръчно подаване и ръкохватка за позициониране на главата за следващия ряз.
 
Тесните ленти изискват минимален разход на енергия, за това 5.5 kW електро двигател е с достатъчна мощност за разбичването на всички дървесни видове. LT15START може да бъде оборудван и с бензинов двигател с 14 к.с.

Поради сходството на двата продукта, LT15START ще заеме мястото на LT10 като най-малкият и евтин банциг Wood-Mizer, който е отлично решение за започване на дървопреработка с минимална инвестиция, доказано качество и гарантирано сервизно обслужване. Банцигът LT10 няма да се предлага повече в Европа.

Банцигът LT15START вече може да бъде поръчан. Свържете се с нас, за да получите ценова оферта.

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Специализирано изложение Техномебел, 26-30 Март 2019 г., София

2019-3-21

Екотехпродукт ООД Ви кани на щанд D1 в зала 3 на специализираното изложение Техномебел, което ще се състои в Интер Експо Център, София от 26-30 Март.

Wood-Mizer TOOLS: Триони за напречно рязане Wood-Mizer

2019-3-20

Линията от циркулярни триони на Wood-Mizer покрива всеки размер на триона и възможно приложение, а продуктовата гама непрекъснато се разширява.

Защо местна дървесина?

2019-3-1

Мениджърът на дървопреработващо предприятие "Scottish Wood" обяснява защо те преработват дървесина, която е добита в Шотландия.

Абонирайте се за информационен бюлетин

Newsletter

Харесахте ли статията? Не пропускайте възможността да се абонирайте за нашия информационен бюлетин с подобни истории, новини и промоции. Ще Ви го изпращаме веднъж на месец. 

Абонирайте се

Социални медии