Блог

Wood-Mizer пуска на пазара машината MP260 за четиристранно рендосване и профилиране

11 октомври 2018 г.

Wood-Mizer пуска на пазара машината MP260 за четиристранно рендосване и профилиране

Новото устройство за рендосване и профилиране MP260 дава гъвкавост на дървообработващите предприятия да произвеждат завършени продукти от дървесина.

Wood-Mizer пуска на пазара редносващата и профилираща машина MP260 - многофункционална, компактна, проектирана за професионалисти в дървопреработката, дърводелството и строителството. Достъпно и лесно за употреба, профилиращото и рендосващо устройство MP260 профилира и рендосва дъски четиристранно с едно преминаване в разнообразие от професионално завършени продукти като подови настилки, дъски, елементи за шкафове, рамки на врати и прозорци, мебелни детайли.

Основни характеристики на MP260
• Четиристранно рендосване и профилиране с едно преминаване
• Големи размери на обработвания материал – 260 мм широчина х 100 мм височина
• Дори по-големи размери на обработка при едностранно или двустранно рендосване/профилиране
 
„Машината MP260 за рендосване и профилиране е идеалният придружител на банцига Wood-Mizer,“ казва Робърт Багински, президент на Wood-Mizer Industries. „С тази многофункционална и износоустойчива машина в комбинация с банциг Wood-Mizer, нашите клиенти могат истински да реализират своята креативност и да произведат каквато дървесина искат техните клиенти – от дъски до завършени продукти.“

MP260 се доставя на пале и изисква минимално сглобяване. Wood-Mizer предлага фрезови глави и ножове с различни профили, както и прахоулавяща система за MP260.

Пускането на пазара на машината за рендосване и профилиране MP260 засилва позицията на Wood-Mizer като световен пазарен лидер при банцизите с тесни ленти, предлагайки пълна гама оборудване, което превръща трупите в дървесина и завършени продукти – с помощта на знания, резервни части и обслужване от Wood-Mizer.Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Специализирано изложение Техномебел, 26-30 Март 2019 г., София

2019-3-21

Екотехпродукт ООД Ви кани на щанд D1 в зала 3 на специализираното изложение Техномебел, което ще се състои в Интер Експо Център, София от 26-30 Март.

Wood-Mizer TOOLS: Триони за напречно рязане Wood-Mizer

2019-3-20

Линията от циркулярни триони на Wood-Mizer покрива всеки размер на триона и възможно приложение, а продуктовата гама непрекъснато се разширява.

Защо местна дървесина?

2019-3-1

Мениджърът на дървопреработващо предприятие "Scottish Wood" обяснява защо те преработват дървесина, която е добита в Шотландия.

Абонирайте се за информационен бюлетин

Newsletter

Харесахте ли статията? Не пропускайте възможността да се абонирайте за нашия информационен бюлетин с подобни истории, новини и промоции. Ще Ви го изпращаме веднъж на месец. 

Абонирайте се

Социални медии