Блог

14 септември 2018 г.

ШИРОК LT70WIDE банциг на Wood-Mizer сега с ШИРОКА глава и ШИРОКИ ленти

Wood-Mizer представя нови опции за ШИРОКА глава и ШИРОКИ  ленти от 50 мм на високо производителния хидравличен банциг LT70.

За производители, които се нуждаят от повече капацитет, банцигът LT70 се предлага сега с ШИРОКА глава за разбичване на по-големи трупи, по-широки дъски и по-широки призми. ШИРОКАТА банцигова глава увеличава максималната широчина на рязане до 86 см.

В допълнение, LT70 може сега да бъде конфигуриран с ШИРОКИ лентоводни колела без ремъци за да работи с ШИРОКИ ленти от 50 мм. Широките лентоводни колела и широките ленти могат да бъдат поръчвани както за стандартната глава, така и за ШИРОКАТА глава.

Новите банцигови опции на  Wood-Mizer увеличават възможностите на бичене за производители, които искат по-голяма широчина на рязане и предимства на технологиите с широки ленти.

Размери на обработвания материал на ШИРОК LT70WIDE банциг:
• 105 cм максимален диаметър
• 86 cм максимална широчина на рязане
• 78 cм максимална широчина на призмата
• Дължината зависи от размера на основната рамка.
- 4.8 м - S рамка
- 6.1 м - M рамка
- 8.4 м - L рамка

“Wood-Mizer е постоянно отдаден да предлага на дървопреработвателите  най-добрите продукти и технологии в бранша“, каза Робърт Багински, Президент на Wood-Mizer Industries.  „Новият ШИРОК LT70WIDE банциг предлага на клиентите повече възможности за разбичване на по-едра дървесина, постигайки резултати и производителност, които се очакват от по-скъпите широколентови банцизи“ 


Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Благодарение на сушилните камери със соларни панели дървеният...

2019-1-3

На фермера Натан Браун му омръзнало бръмбари да увреждат дървения материал по време на атмосферно сушене и решил да построи сушилна камера със соларни панели…

Интелигентна преработка на тънки трупи

2018-12-6

Как да разбичвате тънки трупи и да получавате печалба? Има добри технологични решения, доказани в практиката.

Приставка MP360 за рендосване / профилиране с висок капацитет от...

2018-10-25

Wood-Mizer пусна на пазара приставка MP360 за четиристранно рендосване/профилиране с висока производителност и голям капацитет. С по-голям капацитет и по-висока...

Абонирайте се за информационен бюлетин

Newsletter

Харесахте ли статията? Не пропускайте възможността да се абонирайте за нашия информационен бюлетин с подобни истории, новини и промоции. Ще Ви го изпращаме веднъж на месец. 

Абонирайте се

Социални медии