Блог

14 септември 2018 г.

ШИРОК LT70WIDE банциг на Wood-Mizer сега с ШИРОКА глава и ШИРОКИ ленти

Wood-Mizer представя нови опции за ШИРОКА глава и ШИРОКИ  ленти от 50 мм на високо производителния хидравличен банциг LT70.

За производители, които се нуждаят от повече капацитет, банцигът LT70 се предлага сега с ШИРОКА глава за разбичване на по-големи трупи, по-широки дъски и по-широки призми. ШИРОКАТА банцигова глава увеличава максималната широчина на рязане до 86 см.

В допълнение, LT70 може сега да бъде конфигуриран с ШИРОКИ лентоводни колела без ремъци за да работи с ШИРОКИ ленти от 50 мм. Широките лентоводни колела и широките ленти могат да бъдат поръчвани както за стандартната глава, така и за ШИРОКАТА глава.

Новите банцигови опции на  Wood-Mizer увеличават възможностите на бичене за производители, които искат по-голяма широчина на рязане и предимства на технологиите с широки ленти.

Размери на обработвания материал на ШИРОК LT70WIDE банциг:
• 105 cм максимален диаметър
• 86 cм максимална широчина на рязане
• 78 cм максимална широчина на призмата
• Дължината зависи от размера на основната рамка.
- 4.8 м - S рамка
- 6.1 м - M рамка
- 8.4 м - L рамка

“Wood-Mizer е постоянно отдаден да предлага на дървопреработвателите  най-добрите продукти и технологии в бранша“, каза Робърт Багински, Президент на Wood-Mizer Industries.  „Новият ШИРОК LT70WIDE банциг предлага на клиентите повече възможности за разбичване на по-едра дървесина, постигайки резултати и производителност, които се очакват от по-скъпите широколентови банцизи“ 


Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Дървообработващо предприятие в Словения разчита на банцизите...

2019-4-17

Собственик на дърводелски бизнес разказва как той постепенно подобрява и модернизира своята фабрика и сбъдва мечтата си да работи с дърво.

Нови банцизи, заръбващи циркуляри и четиристранно рендосващи...

2019-4-3

На LIGNA 2019, Wood-Mizer ще покаже нова гама рендосващи/фрезоващи машини и нови банцизи както за високопроизводителните предприятия, така и за стартиращите

Два банцига WM4000 заменят четири LT40 и увеличават производителността

2019-3-27

Чешки производител на дървен материал свързва техния 20-годишен растеж с добавянето на по един банциг LT40 периодично, докато не преминават на промишлените банцизи на...

Абонирайте се за информационен бюлетин

Newsletter

Харесахте ли статията? Не пропускайте възможността да се абонирайте за нашия информационен бюлетин с подобни истории, новини и промоции. Ще Ви го изпращаме веднъж на месец. 

Абонирайте се

Социални медии